Putin: Discuțiile cu Biden au fost cu adevărat constructive. Începem consultări pentru a evita atacuri cibernetice

Tu, prietene, ai văzut tu vreun rezultat pozitiv pentru stoparea acestei epidemii ucigașe prin folosirea acestor metode?

De la începutul pandemiei, guvernul s-a bazat doar pe cetățeni. Le-a zis sa fie responsabili, sa respecte reguli, sa poarte masca, sa păstreze distanța socială, sa nu facă aia și ailalta, sa nu circule noaptea, ziua in anumite intervale de timp. Sa aibă declarație asupra lor, altfel erau considerati infractori. Cine n-a respectat regulile a fost pedepsit, jap, jap! Amenda usturătoare, făcut de ras la televizor, pe toate canalele.

A, ceea a făcut și guvernul, drăguțul de el, pentru cetățenii lui, a fost sa-i protejare cu biciul, cu amenințarea cu pedeapsa. Guvernul însă s-a folosit de forțele de ordine, armata, poliția și Jandarmeria, prin represiune. Atât. Iar atâta dispreț pentru propriul popor, eu una, in cei 63 de ani ai mei, nu am mai simțit din partea guvernaților.
Tu, prietene, ai văzut tu vreun rezultat pozitiv pentru stoparea acestei epidemii ucigașe prin folosirea acestor metode?
Eu nu. Cazurile se înmulțesc, decesele la fel. Sistemul sanitar e in colaps, exact la fel era și in 2015, după tragedia de la colectiv.
Buna seara!

(Text preluat de pe pagina Facebook Gigi Ghinea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Cora Muntean: Nu știu de ce suntem prima țară din UE care vaccinează copiii
Imunizarea copiilor, probleme si necunoscute

Vaxxinarea copiilor, probleme si necunoscute! Cu doctor Anca Nitulescu, Asociatia Medici pentru decizii informate si jurnalista Cora Muntean, redactor sef la Cristoiublog!!!

Publicată de Adriana Bahmuteanu pe Marţi, 8 iunie 2021
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Apariție editorială de excepție

„Cronica de la Salcâmu Mic” de Sabina Ivașcu. Pentru detalii apăsați pe poza de mai jos: