Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Turma e turmă, și ca dânsa suntem noi

Dacă mai voiați o dovadă privind modul în care, în anul molimei, suntem mai degrabă în Ferma animalelor decât într-o…

Varujan Vosganian marți, 29 decembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Turma e turmă, și ca dânsa suntem noi”

 • Este riscant ce faceti domnule Vozganian.
  Asa, de dragul exercitiului intelectual, pe care cu mare pretiozitate
  il jonglati, in armeneste cum se zice?
  Este de luat aminte, cum aici, pe acest pamant romanesc, au gasit refugiu si adapost atatea natii. Aproape nici una, nu au inteles, semnificatia tainica a karmei lor. Cu alte cuvinte, mai bine ati face haz de necaz, decat sa fiti asa pretios..
  Se spune imunitate de turma, pt. ca referinta este la animale. Fiinta umana este facuta dupa chipul si asemanarea creatorului si de aceea menirea ei este una mai inalta.
  Oare de ce, dupa atata timp, nu mergeti dumneavoastra, acolo unde se zice herd immunity sau immunité collective. Ce frumoase poezele ati putea scrie..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *