Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

UEFA 2020, un turneu bizar: Ești Făt Frumos?

Nu, eu nu sunt Făt Frumos, dar el este așteptat să apară. Dacă veți avea răbdarea să terminați rândurile acestea, veți avea explicația titlului.
Turneul continental merge mai departe nestingherit, ignorând afecțiunile suporterilor români. Să luăm spre exemplu rapidiștii, dinamoviștii, steliștii, ori fanii echipelor din județe. Dacă UEFA ne ignoră, de fapt noi suntem de vină deoarece nu ne-am calificat, atunci vom ignora și noi meciurile europene și vom reveni pe meleagurile românești. Nu uitați: Sângele de suporter adevărat apă nu se face. A început, cu surle și trâmbițe, reunirea echipelor din prima divizie.

Rapidulețul a revenit în Liga I după un prelungit surghiun în diviziile inferioare, dar cu un lot foarte subțire. Dinamoviștii, cu probleme financiare cât casa, precum și cu un acționariat visător, caută să facă față presiunilor și au revenit din vacanță. Steliștii sunt siderați de năzbâtiile lui Gigi Becali, cel care vede la orizont noi procese, noi celule, noi gratii, noi cătușe.

Președintele giuleștenilor, marele fost atacant Daniel Niculae, a declarat:

„Cu toții avem foarte mult de muncă, de la mine și până la ultimul angajat al clubului. Toată lumea trebuie să fie în spatele echipei. E o campanie de aducere de jucători, sunt unii care ne vor părăsi, vor fi și foarte mulți care vor ajunge la Rapid. Nu știu câte echipe au transferat jucători în perioada asta, abia s-au terminat competițiile. Am urmărit foarte mulți jucători, jucători pe care îi cunoșteam, alții pe care nu îi cunoșteam, însă nu trebuie să ne pripim, trebuie să luăm deciziile corecte, pentru că ne așteaptă un an foarte, foarte greu. Și cred că anul acesta de primă ligă va fi decisiv. Trebuie să consolidăm echipa, să ne organizăm ca o echipă, să demonstrăm pe teren, să rămânem în prima ligă și ușor, ușor, de la an la an, să ajungem să creștem și cred că visul oricărui rapidist este ca în anul centenarului să reușim ceea ce nu s-a reușit niciodată în istoria clubului și anume eventul.

Sunt, într-adevăr, jucători care sunt greu de convins, jucători care au așteptări foarte mari, care au oferte, care își doresc multe. Noi le-am propus anumite lucruri, apoi este vorba despre arta negocierii. Sper ca mulți dintre ei să aleagă Rapidul.

Îmi doresc ca Rapid să joace în București. Momentan, Giuleștiul nu este gata și nu știm când va fi gata. Arena Națională poate fi o soluție, vom trimite și o solicitare și pentru Arcul de Triumf, atât Federației Române de Rugby, cât și Ministerului Tineretului și Sportului”.

„Mă privesc ca pe o nou promovată. Dacă sunt Cenușăreasa, sper să îl găsesc pe Făt-Frumos”, a precizat la rândul său Mihai Iosif, antrenor principal în Giulești.

Dar să revenim la EURO 2020, prin opiniile exprimate de corespondentul nostru fidel, domnul Tomiță Hristea din Iași.

„Este revoltător ce s-a întâmplat la meciul Austria- Macedonia de Nord. În tribuna oficială au luat loc politicienii în locul marilor valori, legendarii fotbalului românesc, Gică Hagi, Gică Popescu, Dorinel Munteanu. Aceștia au fost trimiși la tribuna a doua, pe scaune de lemn. Este inacceptabil așa ceva. Nu este prima dată când acești jucători emblematici sunt sfidați. Când Vali Moraru l-a contactat la telefon pe Stoichiță în legătură cu așezarea în tribună, acesta nu a fost deranjat deloc de acest fapt, ca și cum ar fi fost normal. Poziția domnului Stoichiță este regretabila. S-a observat în mod clar că nu vrea sa se pună rău cu președintele FRF. Cei prezenți în studioul de televiziune dl. Vali Moraru și dl. Ion Crăciunescu l-au contrat pe bună dreptate pe dl. Stoichiță”.

Pe curând! Sperăm să fie mâine!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „UEFA 2020, un turneu bizar: Ești Făt Frumos?”

  • ‘Pe curând! Sperăm să fie mâine!’

    …ce tare!
    e chiar tare de tot!:))
    ‘maine’…vazut ca o ‘nadejde’, ceva in genul ‘sper sa existe si un ‘maine’ ‘ :))

    iata o zicere chiar tare:
    Pe curand! Sper sa fie chiar maine! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *