Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Ultima zi pentru numele Simona Halep

Începând cu 15 septembrie anul 2021, Simona Halep își va schimba numele. Cu alte cuvinte, suntem în ultima zi a acestui nume celebru cunoscut pe toate meridianele lumii.
Este numele unui român care a putut să fie numărul 1 la nivel planetar în domeniul său.
Câți oameni din țara noastră au reușit acest lucru ?

Numele pe care fostul lider mondial îl va avea în acte va fi Simona Halep-Iuruc.
Simona Halep a ţinut neapărat să-şi păstreze numele de familie, pe care l-a transformat într-un brand sportiv important la nivel mondial, prin performanţele uriaşe pe care le-a avut în tenis.
Însă sportiva în vârstă de 29 de ani încalcă astfel o tradiţie machedonească, prin care proaspăta soţie prelua numele de familie al soţului.

Simona Halep şi Toni Iuruc au organizat petrecerea în restaurantul în care s-au cunoscut.
Petrecerea de cununie civilă programată de Simona Halep şi Toni Iuruc are şi o componentă foarte romantică. Cei doi au ales drept locaţie clubul Fratelli din Mamaia şi numele barului nu este întâmplător.
În urmă cu mai mulţi ani, Simona Halep şi Toni Iuruc s-au cunoscut în club Fratelli, din Bucureşti, care are însă acelaşi patron.
De altfel, naşul de cununie al celor doi este Dani Caramihai, unul dintre proprietarii clubului Fratelli.

La evenimentul programat pentru data de 15 septembrie erau aşteptaţi aproximativ 300 de invitaţi. Numărul invitaţilor va fi însă mult mai mare la nunta Simonei cu Toni Iuruc, care va avea loc anul viitor.
Deci miercuri a fost sărbătoare mare în familia Simonei. O să căutăm în lista de invitați. Dacă nu găsim acolo și numele noastre, ne vom mulțumi să îi urăm casă de piatră și să așteptăm fotografiile și comentariile despre eveniment.

Foto –Telekomsport


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *