Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Un dezastru: protestul anti-Iohannis din Piața Victoriei

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Un dezastru: protestul anti-Iohannis din Piața Victoriei”

  • Maestrul a fost în verva, a ” căzut pe subiecte”!!!Comentariul cu sindicalistul, băgător în seama, m-a amuzat la culme!!!Hâtru foc meșterul Cristoiu!Gagesti Deal e Humulestiul jurnalismului romanesc!

  • bha tatare, ardetear focu, udrea a bagat mare din banu poporului, damana cu tataru juma da buletin basescu petrov1, timp de 10 ani. Cum mathanchur bagaboanta neagra, ca nui blonda, sa nu anfunde puscaria restul vietii ei de tataroaica scarboasa, fara sal dea an gat pa basescu, care nu avea voie cu amprente pa bani.

    voi inloc de puscarie sau pluton de executie pa stadion, le dati functii sasi batjocoreasca tara pan Bruksel, bhaa carpelor!! Uzinele si fabricile alea pa car le vedeti pan fictiunea „ukraina” lea daramat basescu in romaniea, fara razboi. Aleagasar cenusa da neamu vostru da tatari de ilfov si teleorman. Nu va uita nimeni, bha strambilor.

  • Ca de obicei pastila zilei a fost o sinteză obiectivă e evenimentelor zilei.
    Se constată că în anii trecuți TFL-iștii au fost ajutați de alții să își organizeze protestele…ce pot aduna ei s-a văzut, te miri ce și mai nimic.
    Vecinii noștri din Est trebuiau să aleagă calea negocierii. Prietenii sunt de cele mai multe ori de conjunctură, iar la nevoie trebuie să te descurci singur.

  • Unde baetii nu e , nimic nu e !

  • Bună seara și bine v-am găsit,Maestre !Câtă dreptate aveți, Maestre,în ceea ce spuneți despre actualele ONG !Poate nu toate acționează așa ,dar cel puțin o parte dintre ele nu pot fi considerate de încredere prin comportamentul membrilor sau asociaților lor !

    !Locuiesc în Pitești și mă trezesc la ușă cu tot felul de tineri care cer bani pentru copiii defavorizați ,că i-a trimis nu știu ce femeie care strânge fonduri pentru aceasta ,dar și la tv a spus că nu sunt fundații adevărate cele care fac aceste lucruri ,probabil că sunt unele false create de un cuplu ,soț și soție ,așa cum ați spus și
    dumneavoastră ,care au o afacere mai mult sau mai puțin profitabilă mascată de aceste ”bune intenții ‘ ! Și știți care e culmea ridicolului? Aceea că au și chitanțe false care să le justifice ”activitatea ”și vă spun aceste lucruri pentru că m-am confruntat cu o situație asemănătoare ! Când a fost demonstrația ONG care a avut
    loc cu ceva timp în urmă, aceasta fiind formată din membri anti PSD ,aceștia au venit în număr mare pentru a susține noul sistem și implicit regjmul Klaus Johannis !Acum, când sistemul este practic sub coordonarea unor oameni puși în funcții cheie de regimul Klaus Johannis,cine să mai aibă curajul să îi contrazică ideile ,dacă tefeliștii se află sub oblăduirea acestui regim,poate doar cei nemulțumiți ,dar se pare că nu există nemulțumiți nici în rândul celor ceva mai în vârstă ,dacă au fost atât de puțini demonstranți în Piața Victoriei !Vă mulțumim pentru un jurnal video de excepție, foarte interesant, prezentat și argumentat cu multă obiectivitate, Maestre Ion Cristoiu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *