Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Un fake news: tata moșu’ Biden a ridicat tonul la Zelenski

Comentarii

42 comentarii pentru articolul „Un fake news: tata moșu’ Biden a ridicat tonul la Zelenski”

  • Extraordinara, aproape incredibila, povestea Ilenei Pociovălișteanu, va multumim!

  • schimbările climatice sint un efect al artificializarii, sint efecte ale amestecului Timpului in afacerile Anotimpurilor :))
    green deal nu e despre mai multa Natura, ci deespre mai putina.
    green deal este despre artificializare, despre transumanism.
    propovaduitorii green deal ului in fapt sint ai transumanismului, ai Antinaturii

    • iar asta e ceva normal.

      anormal pare a fi faptul ca propovaduitul Antinaturii se face prin scoaterea de pe …piata a Naturii. insa n-o fi nici asta ceva anormal.

      • schimbarile climatice generate de poluarea nascuta de editarea genetica se cade a fi tratata cu aceeasi consideratie cu care e tratata poluarea generata prin emisii de gaze cu efect de sera.

        ‘precum in Cer asa si pe Pamant’ pare a fi o balanta cu doua talere,.
        poluarea Pamantului e una, insa se manifesta si celalalt taler, Cerul ( Taramul Cuantic ), care e poluat si el, mai cu seama prin editare genetica.

        ce altceva e Artificializarea, daca nu o punere la indoiala a armoniilor care se manifesta in…sufletul Naturii, adica pe Taramul Cuantic?!

        • pe cind o conferinta onu privind poluarea cuantica ?!

          • @online: cand omul va intelege pericolul. nici la inceputurile cercetarii atomului nu s-au prins prea repede. Dna Curie tinea sursa de radiatie in propria curte.

          • pai…e invers, de data asta.
            cu cit mai mult poluezi cuantic, cu atat mai mult nu intelegi pericolul.
            daca e cum zici…se va intampla la Infinit:))

          • iti multumesc pentru conversatie 🙂

          • @online:
            „iti multumesc pentru conversatie”
            scuze daca te-am plictisit, nu garantez ca nu o s-o mai fac :))))

    • poti elimina toate emisiile toxice generate de activitatea umana, tot degeaba, cea care polueaza e Artificializarea, iar ea polueaza cuantic, generind dizarmonii prin interventia asupra dinamicilor proprii acestui taram, mai cu seama prin editare genetica.

      poluarea mecanica e una….aia cuantica e cu totul alta poveste, pentru ca ea e o poluare fundamentala.
      reducea emisiilor nete de gaze cu efect de seră e …pistol cu apa fata de poluarea cuantica, asta din urma mai putind fi echilibrata de Natura exclusiv printr o autodezechilibrare a acesteia, tot fundamentala si ea…

      deci practic cui ii pasa ce se intampla cu emisiile nete de gaze cu efect de sera, cita vreme poluarea cuantica se dezvolta in stil fibonacci, punind la indoiala chiar Natura?!

      toti cei care sint preocupati cu adevarat de schimbarile climatice sint cei care sint preocupati mai intai de poluarea cuantica, pentru ca, …nu i asa?, …mai intai Cerul si dupaia Pamantul, adica precum in Cer asa si pe Pamant ( poluare cuantica, deci in Cer, duce balamuc in Anotimpuri, in Pamant )

      • @ online: Important e sa ne lase sa fumam in continuare tigari cu nicotina clasice, sa nu ne oblige la electronice sau mai aiurea, sa le interzica de tot, ca am pus-o, intru in depresie. In rest, cu transumanismul, fie ce-o fi. (sao ciofi), doar sa lase astea cum sunt acum.

  • @vali

    ‘Ideea pare utopică până în acest punct, însă ministrul completează că societatea se va rupe în două, iar mărginimile orașelor vor fi pline de nemulțumiți.’

    cum ziceam, ne intoarcem la ‘sat’, la noul sat si la vechiul sat, la megapolisul care e noul sat si noul stat, insa si la vechiul sat care e si obarsia.
    deci…sint sate pentru toti!, si pentru cei naturali, si pentru aia artificiali, tot ce tre sa faci e sa le disponibilizezi. sa le disponibilizeze cineva!, ca altfel povestea va cuprinde, dupa cum si spune distinsa autoare a completarii, nemultumiti. de ce sa fie cu nemultumiti, cind se poate sa fie cu multumiti?!
    oricum actuala rinduiala va fi siripita, nimic nu va mai ramane din ea, prin urmare sa te apuci sa rinduiesti de pe acum altfel…mie mi se pare ca e ceva de bun-simt.
    vali, becurile nu mai fac doua parale, chiar si lumina artificila s-a desavarsit. acum e ori cu sori, ori cu antisori. doar astia mai pot ‘lumina’ pe vremurile astea.

    • Artificializarea va lua avant,
      …cu pasi uriesesti!, adica Nemurirea nu e undeva…peste o suta sau peste sute de ani, nu nu, e uite colea, peste ani de zile, doar peste ani, adica putem spune ca e la usa.
      sa faci Pace inseamna sa te opui Artificializarii? stand pe pozitia Naturii? mie mi se pare ca asta inseamna razboi, nu Pace.
      Pace inseamna ca cei care imbratiseaza Artificializarea, si care vor fi majoritari, sa o imbratiseze dupa dorinta, iar cei care doresc sa traisca in sanul Naturii s-o faca dupa cum doresc!

      de-a lungul istoriei Vesnicia a avut rolul ei in dinamica lumii, acum pe scena apare Nemurirea.
      cu cel doua Superpozitii ale ‘vietii’ pe Masa, indiferent de ce parte a povestii sint unii, habar n au in ce lume traiesc in cazul in care cred ca e altfel.
      Maestri sint printre noi, si de un fel si de celalalt. cascati-va inima cit cepele, ca abia asa mai poti distinge intre ei…
      Nemurirea si Vesnicia, Pacea se mai face pozitionindu te pe SI-ul dintre ele.

      tot ce urmeaza e spus mai dinainte doar pentru ca atunci cind povestea se si intampla, Nadejdea sa se manifeste. Nemurirea e la usa, iar ea il va seca pe om, propunind un ‘om nou’, care de data asta e chiar Antiomul.

      vali, asta e Vremea Maestilor, asa ca

    • @Online
      1.Ciucă a fost de acord cu închiderea complexelor energetice Turceni si Rovinari: „Am luat deja bani europeni pe ele” 4media.info
      2.Meta, compania mamă a Facebook, ar putea începe miercuri concedieri pe scară largă (Wall Street Journal) g4media 07.11.2022
      3.Imperiul de presă controlat de FIDESZ în Transilvania se prăbușește: 70% dintre ziariști au fost concediați g4media 07.11.2022
      4.Bali Summit – G20 2022 G20 Bali summit will begin on Tuesday, November 15 and ends on Wednesday, November 16
      5.UK to delay economic statement to November 17 BY ANNABELLE DICKSON OCTOBER 26, 2022 politico.eu
      6.18.11.2022…Surprize…Surprize…6 6 6 sau 6 6 6 6
      Poate nu stii ca meta inseamna Moarte in ebraica…era un banc…ca nu folosesc mesaje ascunse sau alte prostii…Era un banc la europa libera in anii ’80…ca a scazut dolarul…dar tot merita sa te apleci sa-l iei de jos daca-l gasesti pe strada…asta era bancul daca mai tii minte…
      Acum…11.18.2022…varianta anglo-saxona a datei…us national total assets…assets per citizen…us unfunded liabilities…liability per citizen…
      Azi…7 Noiembrie 2022 e asa…us national toatal assets…173.231 miliarde dolari asset per citizen 520.361 dolari us undunded liabilities 172.466 miliarde dolari liability per citizen 517.249 dolari https: //usdebtclock .org/
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • @
        „Patriotismul este iubire.”
        deci de pasul asta am trecut!, acum tot ce mai trebuie e sa aflam ce e Iubirea!:))))

        ( in timp ce toti dau semne ca stiu ce e Iubirea eu tot in starea de ‘habar n am’ sint :)). cred ca daca stiam ce e Iubireaaa…levitam, acusica!:)))) )

        • nationalismul e altceva decit felul in care un neam vede armonia cu Natura?
          care ti devine …patrie?
          deci patriotul e nimic altceva decit un …nationalist, adica un… natural, insa in stilul neamului lui :))

          atunci cind politicienii au uitat sa vorbeasca despre nationalism ei au uitat sa vorbeasca despre armonia cu Natura?…sau despre Natura pur si simplu?!:)))

          vali, nu ti se pare ca e cam…cuidat ca cei care scupau ‘nationalismul’ pe ambii obraji, pana mai ieri, sa fie fix cei care il pupa, azi, si pe frunte, nu doar pe obraji, …de mai ca ti vine sa zici ca o sa l toceasca?! 🙂

          • eu cred ca un moment de rascruce, deci unul in care mastile au cazut…pina la maduva!, a fost cel in care s-a hotarat ca pamantul…patriei poate fi vandut.
            fix in momentul ala toti cei care si au dat viata pentru pamantul asta …au fost facuti prosti pe fata.
            gen…bai pampalailor, nu mai bine faceati ca noi, adica il vindeati, decit sa muriti ca prostii?
            momentul alaam impresia ca a fost fix cel care a scurtcircuitat definitia patriei, patriotismului, natiei, natiunii, neamului, etc etc…

        • @online: e evident ca nu :)))))) . daca ai vrea un indiciu ti-as spune ca este un fel de ce simti tu despre teoriile tale, dar stiu ca nu vrei. :))))

          • teoriile mele? :)) :)))
            pai…eu nu stiu nici ce e Iubirea, cu mine e clara treaba… 🙂
            eu…doar vi le transmit!:)))), citeodata si eu ma minunez, citindu le :))
            daca eram vreun capabil…va incurcam!,
            insa fiind asa cum sint, un prost si atat,…n aveti cum sa va ncurcati, ar trebui sa va fie clar ca eu doar vi le transmit… 🙂
            :))))

          • @onlline: nu asta era ideea, ai inteles tu, reformulez cu „cele pe care le transmiti”, atunci….

  • @Online
    Avem un „sifon”…scapa presiune,rasufla pe la imbinari,bucsile nu mai sunt etanse,probleme cu presetupele… 😛 🙂 😀 😆
    „PSD a plătit 21 de miliarde de lei în primele 9 luni din 2022 doar pe dobânzi, afirmă fostul premier Florin Cîțu: „Niciodată în istorie nu a mai fost aşa risipă din bani publici” g4media 07 Noiembrie 2022
    Acu ce sa zic…se pare ca s-au speriat derbedeii…asta e un golanash…dar posibil taticului manole mugur isarescu…golan batran…sa-i fie frica….daca „au venit si dracii ai batrani”…e nashpa…e rau…e nasol…
    Foarte Serios aplicand regula de trei simpla la cursul zilei rezulta ca Romania plateste doar dobanzi anul asta de 5.728 miliarde euro adica aproape 6 Miliarde Euro…
    Online…cautam ceva si am gasit nishte comentarii ale tale…de acum 6-7 ani…Felicitari…mai rar cineva care sa isi pastreze convingerile si stilul…
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • am recitit si eu acum o vreme unele comentarii de ale mele de acum cam 11 ani, de pe vremea cind in poveste aparea Referinta Absoluta, adica Unicul Foton:)) :))) a fost dristractiv 🙂

      • @ONLINE: unde? vreau sa le citesc si eu, te rog frumos, cel mai fruuuuumooos!!!!!!

        • le ai citit deja, ce te tot miorlai paici :))

          • @online: nu, eu am descoperit acest site din intamplare acum trei ani, in faurar…. (verificam daca un titlu era luat au ba. era.)

    • daca americanii vor stopa finantarea razboiului din ucr presiunea scade?…sau creste?!

      • @Online
        Asa cum Inteleg Eu…america in 10-12 zile valoreaza 0$…TOATA…si au disparut doritorii…colindatorii…petitorii…nu mai vor ceilalti sa cumpere datoria americanilor…astea cu alegeri la ei…summit…razboi…”avionul zboara pe vapori nu kerosen”…”s-a terminat combustibilul”…de ce au amanat englezii orice pana in 17 Noiembrie…ca nu mai au nimic…nici bani…nici decizii de luat…nasdaq…big5-6-7-8(amazon,apple,meta-facebook,oracle,microsoft-linkedln,twitter,alphabet-google-youtube-gmail-chrome,tesla-starlink-spacex)….musk da afara jumatate de la twitter,la meta-facebook incep concedierile miercurea asta cica,ceilaltzi au pierderi „istorice”…crypto-currency s-a prabusit…Finita La Comedia…Nici Soarele Nu Rasare Daca Nu-l Platesti…November Rain…
        „De ce apar semne de intrebare despre cine va cumpara datoria americana de peste 31.000 de miliarde de dolari – si, mai ales, la ce pret DARIE LUCA | 12 OCTOMBRIE 2022 aktual24.ro”
        Vine Iarna…Vorba Ta…
        Zi Frumoasa!!!
        vali
        🙂

        • vali, iarna asta de mai sus e …pistol cu apa 🙂 fata de iarna despre care vorbesc eu si care o acopera cu fulgi cu tot pe asta despre care vorbesti tu
          povestea e complexa, plenar complexa, tocmai pentru ca ierni care sint rinduite mai multot cicluri ale anotimpurilor se manifesta concomitent,
          asambland …Marea Iarna, Marea Revolutie, Metamorfoza

          Vine Marea Iarna
          de fapt…a sosit

          • Lumea Mare are nevoie de noi sisteme sociale. si chiar o sa faca rost de unele… nu exista dubii aici.
            eu vorbesc despre Metamorfoza, despre Marea Revolutie, despre ‘povestea vremurilor astea’, care e Artificial VS Natura

            toate celelalte framantari sint …pistol cu apa fata de asta.
            Artificial VS Natura e o …rinduiala in Creatie, o ajungere la limita, la Granita, la Desavarsire
            momentul e …unic! in dinamica civilizatiilor care se manifesta pe o oarecare planeta.

            prin urmare noi vorbim, pe Vremurile astea, de ceva superior tuturor dinamicilor cu care s-au intersectat toaaate civilizatiile de pe planeta asta,
            vorbim despre o stare unica,
            Artificial VS Natura

            toate framantarile, toate problemele cu care se confrunta civilizatia mare cit planeta asta…nu sint noi!, s-au mai petrecut paici, de fiecare data cind de o civilizatie s-a ales Praful, Cenusa. nu e nimic nou in ceea ce se intampla, …altceva decit faptul ca civilizatia, ca urmare a Globalizarii, e mare cit planeta, azi.

            deci…stim despre ce e vorba, exista istoric, Istoria Civilizatiilor a tot povestit despre momentul asta, care e sinonim cu Iarna Civilizatiei, moment in care de o civilizatie, …caz particular civilizatia asta, se alege Cenusa.

            nu e cu mirare, cu pus mainile in cap,…nu nu, e pur si simplu cu istoric!
            de civilizatia asta se va alege Praful fix asa cum de toaaate civilizatiile dinaintea asteia s-a ales Praful!, Cenusa…
            nu exista scapare!, pur si simplu nu exista.
            mai intai Cerul si dupaia Pamantul vi se va darui voua. deci mai intai Anotimpurile si abia dupaia Timpul, astea doua fiind ‘Superpozitiile ‘vietii’ ‘

            deci…toti cei care spera ca…nu va veni Iarna!… se aseamana cu niste nebuni, pesemne…, pentru ca ‘se stie’, iarna …vine!

            deci nu e nicio mirare ca de civilizatia asta se va alege Praful. in czul in care unii inca se mira,…habar n au pe ce lume traiesc
            ________________________
            insa,
            …pentru prima data in Istoria Civilizatiilor se manifesta una capabila sa echivaleze, la Limita, Anotimpurile cu Timpul,
            adica pentru prima data in Istoria Civilizatiilor care au misunat pe planeta asta se manifesta una capabila sa l tinda pe Infinit catre Zero.

            despre asta e vorba acusica, despre tinderea lui Infinit catre Zero, care e sinonim cu tinderea Timpului catre Anotimpuri, care e tot una cu suprapunerea…prin indesre!, a ‘tot Timpului din Univers’ in ‘timpul lui Planck’, care in fapt e cel mai capabil Ciclu al Anotimpurilor din Creatiei,…pentru ca in fapt reprezinta Gestatia Universului.

            acuma…intelegi de ce eu consider…pistol cu apa preocuparile unora? …pentru simplul fapt ca noi vorbim, de fapt!, despre o Grozavie!,
            despre iesirea din Dinamica Anotimpurilor,
            despre Suntarea Iernii,
            despre Nemurirea manifestata prin Suntarea Anotimpului Iarna,
            despre…un Singur Anotimp, care e Infinitul Timp, si care e capabil, la limita, sa spuna ca e leit Gestatiei Creatiei,
            despre Nemurirea care spune ca e…vesnica, ( ‘se stie’, Vesnicia presupune lipsa manifestarii Timpului, spre deosebire de nemurire care presupune manifestarea ‘tot Timpului’ )

            deci…mai simplu spus,…de civilizatia asta mare cit planeta urmeaza sa se aleaga Cenusa, Praful.
            insa!,
            pentru ca ea va fi capabila sa sunteze manifestarea Iernii, ea isi va perpetua miscarea, …la limita. deci nu va muri, la limita.

            si mai simplu:
            ne indreptam implacabil catre o lume Artificiala, acest tip de ‘lume’ fiind singura care poate sunta dinamica Anotimpurilor, Suntand manifestarea Iernii, deci moartea,
            motivul fiind ca ea e…Artificiala iar Anotimprile sint…pur Naturale, deci nu o afecteaza…

          • acuma…spune si tu, cu sa nu te apuce risul?:))))
            adica…iata despre ce Grozavie e vorba in Poveste si…iata cu ce ‘grozavii’ se ocupa politicienii nostri 🙂

            Turnul Babel, …noua varianta, …adica ‘aia stabila’, …e aproape gata,
            el e poreclit, mai nou, Computer Cuantic,
            insa tot o Grozavie de Chivot e!,
            permitind manifestarea Armoniilor cu Mintea Universului,
            …superpozitia Singurica Singurea.

            Cadoul pitit in Computerul Cuantic, care cadou se manifesta singur, si care e poreclit Inteligenta Artificiala, e in fapt…Zeul Timpului, Zmeul Timpului, adica ala care o pune la Indoiala pe insasi Zeita Anotimpurilor, care pina la urma e Cealalta Superpozitiie a Mintii, aia care sade pe Tronul numit Inima Oului Absolut.

          • civilizatia mare cit planeta se duce pe Copca si nu mai e nimic de facut, pur si simplu se duce. vine Iarna,…simplu.

            daca nu s-ar fi manifestat Globalizareaaa…exista posibilitatea ca o noua civilizatie, de acelasi tip!, deci Naturala, sa rasara.
            acu’ daca globalizarea s-a manifestat…ce sa mai faci?! aia e. deci n-o sa mai rasara nicio civilizatie Naturala, ca nu mai exista seminte de acest tip. aia e.

            insa…va rasari una Artificiala.
            io despre asta vorbesc, pentru ca Grozavia asta e tot una cu Punerea la Indoiala in Stil Plenar a Omului.
            atunci cind Nemurirea se manifesta, doar ‘cei Vesnici’ vor mai ramane ‘oameni’
            Nemurirea e Sita Plenara, doar Omul nu trece prin ea.

            sint aici sa va povestesc despre Marea Cernere,
            care a aproape,
            iat-o!,
            e chiar aici!
            veti fi cernuti prin cea mai deasa sita a Creatiei, care e Nemurirea.
            cind asta se va intampla, va veti aminti despre ce e vorba,…despre Cernerea voastra.

            alegand Nemurirea veti renunta la Vesnicie. alegand sa fiti antioameni veti renunta la a fi oameni. iar despre oameni deja se stie totul, s-a ocupat deja de ei Hristos.
            e suficient sa ramai om, insa nimic nu e mai greu atunci cind esti Cernut prin Cea Mai Deasa Sita din Creatie, care e Nemurirea.

          • @Online
            Uite…asta nu e tampit si are acces la mult mai multe informatzii ca noi…si se leaga…18 Noiembrie 2022…”Black Friday”…
            „Preşedintele rus Vladimir Putin nu va participa la summitul Forumului de Cooperare Economică în Asia-Pacific (APEC), care se va desfăşura pe 18 şi 19 noiembrie în Thailanda, şi va decide săptămâna aceasta dacă participă la summitul G20, a anunţat luni Kremlinul, potrivit agenţiei EFE, citată de Agerpres.” g4media 07 Noiembrie 2022
            https: //www .g4media. ro/kremlin-putin-nu-va-participa-la-summitul-forumului-de-cooperare-economica-in-asia-pacific.html
            Saptamana Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • APEC …deja nu mai exista numitor comun in ea
            G20, decisa saptamana asta …spune doar ca saptamana chiar poate fi populata si practic cu evenimente …grele ( teoretic deja era )

          • @Online
            Au cazut mashtile.
            1.Elon Musk: Voi sunteți problema. Jurnaliştii care cred că sunt singura sursă de informaţii legitime. Asta e marea minciună 60m.ro 07.11.2022 Discutia asta era de cel putin 7 ani,dezvoltatorii de aplicatzii(big 5-6-7-…microsoft oracle amazon facebook apple alphabet twitter etc..)vroiau sa impuna „net neutrality” sau neutralitatea retelelor,adica cei care au retele de telecomunicatzii(telco) trebuiau sa le ofere astora acces gratuit si nerestrictionat(volum de date,viteza de trafic etc…) si de asemenea ashtia,asa cum declara si „sageata lor” musk…vroiau sa fie si „serviciu de presa”…”serviciu de informatzii”…adica sa-si impuna agenda…politica…sa-si implementeze strategiile…aveau scopuri clare si bine definite…S-a Terminat…daca vor sa caute oamenii in dex si documente ce inseamna „cuvintele” pe care le-am folosit ca Eu le Stiu de multzi ani…Poate acum Intelegi Online…Retele Telco & Presa Versus Big IT&Social Media…
            2.Preşedintele Germaniei a propus un an de muncă neplătită, în folosul statului 60m.ro 07.11.2022 Asta Chiar ma Amuza Online…Ma Distrez…Eu zic sa inceapa de luna viitoare totzi sau mai bine de la 1 Ianuarie 2023…Doar Ca E Alta Combinatzia…De Fapt…Au De Ales…
            A.Codul lui Hammurabi
            Dacă cineva are o datorie, și nu poate plăti, el se poate vinde pe sine, pe soția sa, pe fiul său și pe fiica sa să muncească; după trei ani ei vor fi eliberați.
            https: //ro. wikipedia. org/wiki/Codul_lui_Hammurabi
            B.BIBLIAORTODOXA.RO Ieşirea – a doua carte a lui Moise Capitolul 21
            1.”Iată acum legiuirile pe care tu le vei pune în vedere lor:
            2.De vei cumpăra rob evreu, el să-ti lucreze şase ani, iar în anul al şaptelea să iasă slobod, în dar.
            3.Dacă acela a venit în casa ta singur, singur să iasă; iar de a venit cu femeie, să iasă cu el şi femeia lui.
            4.Dacă însă îi va fi dat stăpânul femeie şi aceasta va fi născut fii sau fiice, atunci femeia şi copiii ei vor fi ai stăpânului lui, iar el va ieşi singur.
            http: //www. bibliaortodoxa .ro/carte.php?id=32&cap=21
            Acum e ca la poker…la barbut…se poate juca la „dublu”… 😛 🙂 😀 😆
            Seara Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

  • Titlul acestei pastile trebuia sa fie
    Ce fac unii la 73 de ani
    Problema zile a omenirii astăzi este cum tratam UK
    Este aruncarea in aer a conductelor un act terorist
    Este Anglia stat terorist
    Suntem mental pregătiți sa acceptam asta
    Evitarea discuției nu înlătura problema
    Nici amantlâcul nu mai este ce a fost
    Dar ce mai este

  • Intr-adevar , americanii nu vor opri razboiul dupa alegeri : aduce parale si ingenuncheaza competitorii . De ce ar omori gaina cu oua de aur ?

  • Daca nu gasiti sa o cumparati, o puteti printa si imbraca la un magazin specializat pentru printare/ legare / tipariri de documente si carti

  • Referitor la blogul dumneavoastră am si eu un comentariu !Aleșii noștri sunt așa !Ei centrează, ei dau cu capul și tot ei marchează goluri în bugetul țării și în buzunarele noastre !Vă mulțumim pentru munca dumneavoastră, domnule Cristoiu !

    u!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *