Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Un interviu de excepție realizat de Natalia Morari

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Un interviu de excepție realizat de Natalia Morari”

  • Eu credeam ca aveți invitați cu onoare, dar se pare ca nu… Ce cauta una ca asta care se bătea cu pumnul în piept în toată ziua la televizor ca lupta împotriva corupției și, pe cealaltă parte făcea copii cu platon (unul care a fost capul furtului miliardului)? Apoi a stat la Londra cu el trăind în lux pe banii moldovenilor?
    Chiar este demna de luat în seama o individa zero barat?

  • “Voi“? Nu există “voi“, Mare Jack, există doar “noi“. (Cu toată iubirea față de Președintele Putin…)

  • Doamna Morari, sunt un roman cu scaun la cap si urmaritor si critic al domnului Cristoiu. Domnul Cristoiu suatine ca nu citeste comentariile dar poate dumbeavoastra veti fi interesata. Am dat din greseala peste o declaratie a lui Traian Basescu pe care nu l-am apreciat niciodata dar de data aceasta i-am dat dreptate. Citez: Moldova si-a prelunfit drumul catre aderare la infinit. Stiu ca Romania ofera diverse ajutoare Moldovei. Stiu ca cetatenii Moldovei pot obtine foarte usor cetatenie romana si cu pasaport romanesc nu mai au nici o problema in spatiul european. Trebuie sa intelegeti ca vi se intinde o capcana uriasa si nu veti intra in UE niciodata. Aveti o problema majora cu Transnistria, sunteti o tara foarte mica si cu mare parte din populatie rusofila, iar invitatia UE la aderare va face sa luptati pt Ucraina pana la capat dar in acelasi timp ii da un motiv lui Putin sa va bage bete in roate. Nu va va ocupa desi daca ar incerca nu va va apara nimeni dar va face in asa fel sa nu fiti eligibili. Daca UE tacea din gura, cu timpul, dupa incheierea razboiului din Ucraina poate ca Putin va elibera si Transnistria si va lasa in pace pt ca 3 milioane de locuitori nu sunt o miza asa mare. Starnit fiind insa va face in asa fel incat sa aveti un drim infinit pana la integrare. Romania are 20 de milioane de locuitori este in UE de multi ani si nu intra in Shenghen. Chiar sunteti naivi sa credeti ca UE si-a pus speranta in Moldova? Unde este Platohniuc acum? Cine era Platohnic acum cativa ani? Nu are pupilul UE, speranta, reformatorul? Maia Sandu a primit un rol, il joaca, poate nu va ajunge ca Platohniuc dar se vor debarasa de ea cand va intreba „dar cu Moldova cum ramane?”. DACA VA INTREBA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *