Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Un medic pneumolog către Arafat: Se apropie Paștele! O să restrângeți iarăși dreptul oamenilor la religie?

Bună seara, Dl. Arafat!

Ce faceți? Sunteți bine? Bine suntem și noi! Slavă Domnului!

Pandemia cum merge? Vă zic eu. E bine, bine! Chiar foarte bine! 6118 cazuri astăzi!

Școlile?! Închise, clar! Mall-urile?! Deschise și PLINE!

Teatrele?! Închise! Pârtiile?! Deschise și arhipline!

Se apropie Paștele! Știți?! O să restrângeți iarăși dreptul oamenilor la religie?! Dar mall-urile, tot deschise? Școlile tot închise?

Dumneavoastră aveți senzația că limitarea ieșirii din casă între 22 și 5 dimineața contribuie cu ceva la stoparea răspândirii virusului?

Răspunsul e NU!

Dar na, băieții ăia de vă înconjoară, nu prea au curajul să vă zică, dar vă spune eu:

-V-ați făcut damblaua impunând măsurarea temperaturii la intrarea în magazine, firme, instituții etc. Câte cazuri de COVID19 ați identificat? ZERO! Motiv pentru care ați și renunțat la măsură!

– Ați recomandat lucrul în ture. Hm… Ați verificat să vedeți câte instituții publice sau private practică chestia asta? NU! Iar mulți dintre cei care o practică, au redus salariile angajaților sau le-au făcut contracte pe jumătate de normă. Credeți că dacă oamenii bagă mai puțini bani în buzunar, nu se mai îmbolnăvesc de COVID19?

– În loc să vă prostiți cu restricții aproape inutile, mai bine ați găsi o soluție de limitare a răspândirii virusului în interiorul firmelor, instituțiilor etc. Multe firme au oameni pozitivi, care continuă să vină la muncă. Angajaților li se interzice să declare la DSP sau să se testeze, că să nu le sisteze activitatea. Ce ziceți, găsim o soluție? Mai e valabilă treaba aia cu ”zădărnicirea combaterii bolilor” sau fugărim oamenii noaptea pe străzi, în timp ce infractorii își fac treburile liniștiți..

Ar mai fi câte una alta de zis, dar na… nu citiți dumneavoastră pe aici. Apropo, sunt medic pneumolog, la Spitalul Militar din Galați, în caz că aveți întrebări despre măsuri eficiente de limitare a răspândirii virusului SARS COV2. (Dr. Sorin Bivolaru)

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Un medic pneumolog către Arafat: Se apropie Paștele! O să restrângeți iarăși dreptul oamenilor la religie?”

  • Ce-i mai place și lu putzoiu ăsta de galatzi „tânăr și neliniștit” să se bage în seamă… Daca-l vezi in poză la muian, cu ușurință poți crede că abia l-a înțarcat dna măsa… Și putza asta abia ieșită din școală se zbarleste la o colegă, care pe langa faptul ca i-ar putea fi mamă, ca vârsta, are mai mult decât dublul experientei lui în pneumologie. Așadar cât de nesimțit și de mic la caracter poate fi această putzulica de galatzi ❓ ca să acuze o colegă senior în public? Să acuze un medic care este susținută de marturiile celor vindecati, precum si de colegi medici. somitati din România și din străinătate, somitati cărora, putza asta de gl, nici macar la unghia de la degetul mic de la picior nu va ajunge. În ce privește „ideia genială” de a lua intreprinderile la control pe linie de „cvd19”, păi să afle putzulica asta, că dacă Germania i-ar fi adoptat măsura lui „genială”, acum erau economic la coada Lumii, nu doar a europei… Daca vrei să te iei de arahat si nu te duce mintea cu ce anume sa-l agați, macar preia din repertoriul Doamnei Sosoaca ceva mai pe bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *