Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Un moment antologic al istoriei universale: Nancy Pelosi dă să-i pupe mâna lui Zelensky

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Un moment antologic al istoriei universale: Nancy Pelosi dă să-i pupe mâna lui Zelensky”

  • Asta nu inseamna decat ca doamna are nepoti si obisnuieste sa le pupe mainile :)))) . Cu Zelensky se cunostea, putina familiaritate doar. :))))
    (… si putin ciudat ca ne luam de ei pentru atat – tocmai din tara in care daca nu pupi fundul sefului, cat ar fi seful de mic, esti considerat rebel, uneori penal)

  • Pelosi mai că plângea când a sosit Volodîmîr la microfon, în rest a fost de un penibil absolut. Văd că și naivii din sală erau entuziasmați.
    Legea aia a educației din țara vecină arată pe de o parte că de fapt Putin are dreptate legat de comportamentul față de minoritatea extinsă de cetățeni ruși din Ucraina, iar pe de alta că țipătul disperat al actorașului de intrare în UE și NATO nu se susține nici măcar prin legislația internă proaspăt aprobată.
    Ați întrebat cum ies cei ce urmează SNSPA…răspunsul trist este exact cum intră.
    Nu mai vorbiți în aer rece sau când ieșiți pe afară ca să nu mai răgușiți.

  • Maestre un Jurnal excepțional! Ați surprins trei momente halucinante: momentul cu Pelosi, momentul cu declarația lui Hellvig, discuția despre SNSPA, declarația lui Pârvurescu.
    Apropos, am mai văzut un moment asemănător ca cel cu Pelosi, atunci când Silvio Berlusconi când era premierul Italiei, i-a pupat mâna preşedintelui Libiei, Gaddafi. Bine, i-a pupat mâna și a obținut un acord pentru gaze și petrol plus o grămadă de bani.
    Ca o paranteză nu știu de ce l-au asasinat pe Gaddafi că mie îmi era simpatic – un beduin care umbla cu cortul după el. Popor nomad. Beduinii ăștia trăiesc ca în Dune a lui Frank Herbert.
    Ascult muzica lor. Au o formație Tinariwen cu un chitarist f. bun. Primul album a lor a fost Aman Iman (apa este viață) excepțional!
    Am divagat!
    Acum, declarația lui Hellvig cu declasificarea privind implicarea securității în 89. Nu o să aflăm niciodată ce s-a întâmplat atunci.
    Se știe doar că la Timișoara și București au fost implicate Direcţia de Contrainformaţii și Contraspionaj din Departamentul Securităţii Statului. Deci armata. Dar nu se știe care dintre generali erau spioni, trădători. Oricum trădătorii au murit sau sunt extrași din țară.
    Eu nu știu cine a condus țara începând cu data de 21 de la Miting. Mai precis când, cum și de către cine a fost Ceaușescu sechestrat.
    Este clar că a fost o lovitură militară.
    Eu dacă aș cerceta aceste lucruri aș porni de la momentul când Ceaușeștii au fost lăsați singuri pe autostradă. Aș derula înapoi faptele ca să văd cine a fost cu adevărat vinovat.
    Întrebarea nr.1 – cine a condus țara, cine a luat decizii în numele lui Ceaușescu în zilele 18-20 decembrie 1989 când era în Iran? Și cine după data de 21 dec.?
    nr. 2 – de ce Ceaușescu a fost la Teheran? a avut informații că va fi executat și a cerut azil? (având în vedere de ce se întâmplase
    imprejur cu țările comuniste).
    nr. 3 – de ce s-a întors? Oare pentru că Teheranul nu a aceptat-o și pe Elena?
    nr.4. – când a fost exact izolat de putere, adik de controlul asupra armatei și a securității? pe 21, sau pe 22 dec.?
    *

    Hellvig bate câmpii cu condamnarea comunismului. Toată țara era comunistă, așa fusese stabilit de Occidentali după război. Ei au ales pentru noi, a fost o împărțeală. Rușii au impus un singur partid PCR. Ceușescu a fost primul președinte din istoria României.
    Merită cercetat și adevărul cu privire la cât a fost de vinovat sau nu Ceușescu de evenimentele din 89.
    Deoarece acum suntem ” libei și democrați” trebuie cercetat și adevărul lui.

    • Apropos de Ceușescu, călăii care l-au împușcat cu ajutorul Coanei Justiții acum i-au scos și crucea de la cap sub pretextul că amândoi erau atei. Adik de unde știu ei precis că erau atei?
      Despre „epoca Ceușescu” este interzis să vorbești că imediat te face „nostalgic”.
      Ne renegăm o parte din istorie, exact cum au făcut și comuniștii când i-au șters din istorie pe regii României.
      Adik, cu ce suntem mai breji? Tor ce s-a construit în comunism este renegat. Toată munca și strădania unui popor este renegată.
      Ce rușine!

  • legea educatiei din ucr e un alt stimul. in fata lui se vor manifesta reactiuni disproportionate, unii dintre vecini reationind plenar disproportionat, insa abia asa se va ajunge la schimbari fundamentale, inca nebanuite in totalitate

    calapodul e clasic, deja…

  • Dupa ce Austria ne-a dat la gioale, iata ca si Ucraina ne da la operatie cu noua lege a educatiei. Aurescu a schelalait usor, sa nu trezeasca stapanii. Astept in continuare demisia lui Ponta!

  • ce am retinut eu din tot podcastul? pai o singura chestie: serviciile au interese proprii.
    deci dupa atatia ani, ultima data cind au dovedit ca au interese proprii care pot influenta in mod fundamental natia fiind in 89, inca mai au naravul asta. se pare ca …da, naravul din fire n are lecuire.

    • dupa 33 de ani de la ‘revolutia’ din 89 ele inca au interese proprii, dovedite prin chiar faptul ca au acoperit cu totul tradarea din 89, an de an au acoperit o.

      • care e supararea mea? :)), de ce ma scoate din sarite ‘interesele proprii’ ale serviciilor?
        habar n am!:)), insa ma gandesc ca pentru a putea naviga pe Vremurile astea, ultradeosebite!, e nevoie de servicii de informatii devotate in mod fundamental Patriei.

        in caz ca nu sint asa…e mai cu folos sa fie aruncate la cosul de gunoi. pur si simplu mai mult incurca, in acest caz.
        ori avem servicii de informatii care sint bunul …nepretuit! al natiei, acum si oricind, ori dovedesc ca au ‘interese proprii’, caz in care devin ‘ingerul cazut’ al natiei, adica fix ‘dracul’ natiei.

  • A imbogatit zelenski pe toata sleahta,merita pupaturi de mana ,nu numai in dos.Dar si asa ,doar nu e Fecioara Maria si zelenski nu e Isus.

  • Momentul cu pupatul mâinii e de departe cel mai ridicol moment politic văzut de mine. Nici aici la porțile Orientului unde sensurile gesturilor sunt relative până la burlesc nu s-a văzut așa. Trebuie sa scormonim in analele fanariote poate poate vom găsi ceva similar. Cum dumnezeului a ajuns țara aia in acest hal mi-e greu sa întrevăd, Poate o alchimie a absurdului care perfid face ca istoria unei mari nații sa sfârșească in ridicol. Pentru că acolo e absolut clar: bate vântul sfârșitului.

  • „Nancy Pelosi dă să-i pupe mâna lui Zelensky”
    Ea stie ca pt ceea ce face Zelenski pt ei , nu numai ca merita , dar e chiar obligatoriu gestul.

  • Însănătoșire grabnică! Avem nevoie de dv.!

  • Mai era un pic și ajungea sub masa,un nou Monica gate?

  • Minoritatea romană din Ucraina are in jurul a 600000 de cetățeni ucrainieni de origine romană
    Eu aștept sa văd reacția Ungariei vis a vis de acesta lege pentru ca in Transcarpatia sunt cam doua milioane reacția Poloniei care are patru milioane de etnici polonezi
    Azi mîine reacția lui Victor Orban are sa ne arate clar ceea ce este de văzut
    Reacția lui Bogdan Aurescu a venit promt dar lipsită de forța și penetrabilitate

    Vizita in America pentru mine are o singura semnificație
    Cea a soției acum patru luni nu a clarificat statutul de refugiat al familiei Zelenski și extragerea lor din Ucraina
    Discuția privind părăsirea Ucrainei privind exilul lui nu se putea purta la telefon
    Nimic din ceea ce promit ca livrează americanii nu poate sa fie dat înainte de Martie
    Instruirea folosirii sistemului Patriot are nevoie de peste 100 de servanți pe tura a căror instruire in germania durează inte 4 și 6 luni
    Este o utopie sa credem ca are sa folosească la ceva

    Gestul lui Pelosi eu îl pun pe seama încercării de a demonstra senilitate pentru a mai atenua din aventura ei Taiwaneza
    Oricum din 6 Ianuarie este la pensie și este puțin probabil ca istoria sa-i consemneze prezenta in paginile ei

    • „Trabucel” este o sluga.Stapanii l-au pus sa latre dupa gard. Reactia Ungariei va fi lamuritoare. Probabil se discuta impartirea UKR.

      • Da Putin a spus și Medvedev din Aprilie asta
        Polonia se și pregătește sa intervină armat pentru a proteja minoritatea poloneza
        Problema mea este dacă primim și sudul Basarabiei pina la Odesa

        • si daca primim …ce?! ce am facut cu cit avem o sa facem si cu ce ‘primim’, daca primim. insa pentru ca am capatat experienta, acum o sa fim si mai capabili!

          • problema mea e alta, ce am ‘facut’ ne a adus in starea in care sa si ‘vedem’ ce am facut?
            sau …mai tre sa ‘facem’, ca inca nu ne am prins ce grozavie am facut!
            teoretic…ar trebui sa fim pe aproape de momentul in care vom fi in stare sa si ‘vedem’, insa practic ramane de vazut ce si cum

  • Pelosi se repede sa-i pupe mina lui zelenski.Intre drogati orice e posibil,insa eu ma gindeam la regizor.Sa fie oare atit de prost incit sa badjocoreasca forul administrativ suprem al USA.Josnicie maxima in vazul planetei,au aruncat cu rahat in mindra natie americana.Din acest moment sunt convins ca,cocaina este aerul si apa globalistilor.Asa se explica si propaganda idioata la nivel relatii USA-UE,propaganda belicoasa NATO,provocari gen distrugerea conductelor in M.Baltica,minciuni ukrainene si alea ale lui Radu Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *