Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Un nou gen de acțiuni diplomatice românești: Am stat de vorbă cu…

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Un nou gen de acțiuni diplomatice românești: Am stat de vorbă cu…”

  • La academia de securitate SRI sunt cursuri pe care toti politicienii trebuie sa le urmeze(ciolacu le-a urmat!),altfel nu poti fi politician cu dare de mina in Romania.Un fel de Stefan Gheorghiu intensiv.Acolo este unde sunt invatati sa fie viermi,cirpe,tîrîturi.Nu vedeti ce comportari de viermi de fecale au politicienii romani si in strainatate la diverse intilniri cu omologii lor?! Astea sunt rezultatele asimilarii invataturilor/normelor securiste. Ce cîrpa ordinara este acest Ciolacu!! Evita un raspuns asa de simplu,evita sa ia o pozitie clara,ca om politic,sef de partid,etc.in legatura cu un paduche (sta-i-ar in …barba!) !! Eu sunt convins ca acuzele de antisemitism dirijate impotriva Romaniei de 33 de ani incoace sunt tot de la evrei,aia radicai,jigotiile care au planuri cu lumea,cu tarile,trag sfori,care dau bani grei unor paduchi.Odata fiind pusi la colt cu antisemitismul isi pregatesc terenul pentru a ataca Romania pe alte parti.Acuzele de antisemitism sunt doar arme in miinile banditilor.

  • O clasă politică de care nici nu merită să mai amintim. Ce fel de horă a Unirii este asta cu garduri?! Te pomenești că le este frică de popor.

  • cea care se cultiva e frica de comunism si frica de evrei.
    pai daca lu’ Ciolacu i se intampla!, si i se intampla fara sa aiba vreo vina!, ca Tutea, un logician de prima mana, a demonstrat singur ca nu e antisemit!, ceilalti n au decit sa se gindeasca, sadind frica n propriul san, ce i se poate intampla lor…daca zic ceva despre evrei,…nici nu mai conteaza ce, la un moment dat.
    deci …se sadeste frica n san …preventiv!

    faza e ca batatorirea drumului catre comunism se prea poate sa fie facuta …fix! prin frica de a discuta pe tema comunismului. pai daca e interzis sa vorbesti despre comunism, sau despre similitudini cu comunismul, chiar comunismul! e cel care poate fi implementat ca n brinza!
    prin urmare ramane de vazut care e motivul pentru care, oficial, se insamanteaza in popor frica de comunism si frica de evrei. in Romania nu exista azi antisemitism, insa nu exista unii care sa i vorbeasca de rau pe evrei, insa se insamanteaza frica de a i vorbi de rau pe evrei ( cu toate ca nici prin gand nu ti trece sa faci asta! )

    in ceea ce priveste comunismul, se prea poate ca prin scoaterea in afara legii a punerii la indoiala a comunismului…chiar comunismul, neocomunismul, sa fie cel care urmeaza sa fie implementat in Romania, machiar bine, ca sa nu fie recunoscut.
    ______________________________________________________________________________________
    intebarea care..se naste singura! este: prin scoaterea in afara legii a discutiilor pe tema comunismului, prin insamantarea fricii de a discuta pe tema comunismului, chiar comunismul urmeaza sa fie implementat, in curind in Romania?
    Mai altfel spus, prin scoaterea in afara legii a punerii la indoiala pe tema comunismului chiar comunismul e cev care se implementeaza, pe motiv ca are cale libera, ca…nimeni, de frica!, nu va obiecta?, …chiar daca vede clar similitudini intre ”’ce se vrea implementat si comunism?
    _______________________________________
    oamenii daca nu ar avea un motiv ar ramane lungiti. se ridica din pozitia asta doar daca …se manifesta o nevoie, tre sa mearga la toaleta, …ii dor salele de atata stat lungiti, le e foame, …au o treaba, etc.
    mai altfel: nimeni nu s ar fi apucat de scoaterea in afara legii a discutiilor despre comunism daca n ar fi avut un interes substantial …fix! in chestia asta.

    • v ati intrebat, pe buna dreptate, cum de asa ceva a fost posibil, pentru ca i poveste sint actori ai aceluiasi guvern.

      pai io zic invers:
      oare nu cumva toata tarasenia a fost pusa la cale …impreuna?
      adica …nu cumva domnul Ciolacu, impreuna cu cei care l au atacat au pus la cale povestea, alegand…impreuna! tema atacului, adica citatul din Tutea? ( adica…pina sa ajung la concluzia ca, oficial, in coalitie se ataca unii pe altii, nu mai bine incep cu faptul ca…e vorba despre o coalitie, deci ce fac fac impreuna?

      caz in care, poate, n ar fi lipsit de sens sa aflam si de ce actorii au participat cu buna stiinta la catalizarea fricii in san fata de evrei, punind la cale acest spectacol …reusit.

      • domnul Tutea, care nu e un antisemit, a fost citat de domnul Ciolacu, care nici el nu e antisemit.

        cu toate astea domnului Ciolacu i s a cerut, oficial, sa si ceara scuze ca a ridicat in slavi antisemitismul, citindu-l pe domnul Tutea!

        de unde rezulta ca, in curind, in tara asta indiferent pe ce tema vorbesti risti sa fi declarat antisemit!
        oare cine o avea interesul sa-i vare n san, frica de evrei, poporului roman ?
        cine, de ce si cum de are sustinere la un nivel … teoretic superior domnului Ciolacu?!

        fix la fel e si cu comunismul. poporului roman i se vara-n san frica de a vorbi despre comunism.

        • poveseta pare a fi o rafinare a temei ‘vaccinisti-antivaccinisti’ din pandemie.
          adica …in pandemie totul s a intamplat rapid, vaccinarea trebuia implementata, insa…na belea, s-a manifesta ‘punerea la indoiala’, procedura clasica in Univers.

          acuma…ce si-or fi zis, pesemne, mnealor: pai …hai s-o luam din pripa, mai intai hai sa vedem cum facem sa scoatem in afara legii ‘punerea la indoiala’, insa si mai bine ar fi sa facem asta …inseminind ‘frica de a pune la indoiala’. in curind, in Romania, daca vei spune ceva care nu e convenabil Puterii, pesemne ca vei fi declarat pe loc ori antisemit ori cumunist, nu mai conteaza daca esti sau nu esti! ( a se vedea patania domnului Ciolacu )
          daca ar fi procedat astfel si inainte de pandemie, oare citi dintre noi mai vorbeau liber, stiind ca…cum necum vor fi declarati apti pentru a fi scosi in afara societatii?!

          nu vedeti ca,
          cu toate ca domnul Ciolacu, care nu e un antisemit,
          a fost acuzat de sustinere a antisemitismului, pe nredrept,
          pe motiv ca a folosit un citat al domnului Tutea, care nu e un antisemit,
          …nimeni nu reactioneaza oficial declarind ‘procedura’ ca fiind profund nedreapta?

          ba din contra!, in ultimul timp se tot pune paie pe foc!, deci focul e intetit, nu stins…
          ______________________________________________________________________
          vararea fricii in san fata de evrei si vararea fricii in san fata de orice subiect legat de comunism …nu suna bine deloc.
          sa vari frica in mod programatic intr o natie, avand cale libera sa faci asta!,…nu i chiar de colea…

          • ‘Pe Mareșalul Antonescu l-au trădat generalii’

            atunci cind generalii tradeaza tara se duce dracului, iar atunci cind ei simt in inima responsabilitatea pozitiei pe care o ocupa, peste natie se asterne Primavara.

            cum sint generalii, asa si natia,
            si cum e natia…asa ii vor fi si generalii, la un moment dat.

  • In emisiunea lui Marius Tuca a-ți avut onoarea de a discuta cu dl.Ciolacu ca de la roman la roman. Imi pare rau ca nu a fost intrebat cum s-a simtit cand romanii veniti sa serbeze ziua unirii in Pietele din Iasi si Focsani au fost bagati in tarcuri, dupa ce toti au fost percheziționati corporal excesiv. Oare era destul de apropiat de romanii aflati in tarcuri la o distanta de 30 m de tribuna oficiala? Un bun roman, cum zice el ca este, dar mai ales si un fost militar, aflat acum prim ministru, ce se dau patrioti ar fi dansat Hora Unirii chiar daca Putin era cu bomba atomica deasupra. Ziua Unirii nu este a acestor falsi romani, este a poporului roman. Cand vii la Iasi si Focsani, vii pentru Hora unirii, vii sa arati unitatea, nu niste maimute pe scena si romanii, oameni, in tarc si umiliti.

  • Problema cum ca cacareaza nu are calitatile sa ocupe functia in institutia aia e o falsa problema
    Problema e ca exista institutia . Institutia insasi trebuie desfiintata , ein, zwei.

    min 12.30 : In functie fiind, hai sa dovedesc ca-n Rou e anti-Semitism
    Lupta si el cu antisemitismul precu telectoalii de dupa 1989 cu komunizmu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *