După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Un nou moment în decăderea presei occidentale: Telenovelizarea știrilor false


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Un nou moment în decăderea presei occidentale: Telenovelizarea știrilor false”

 • Bine v-am găsit ,Maestre !Bine că am telefonul pe silențios aproape toată ziua ,că m-ar înnebuni alarmele de vreme rea din ultimul timp !Sunt grele gramatica limbii române și topica frazei pentru mulți dintre noi, dar…pentru unele oficialități ,care ar trebui să fie un exemplu în domeniul lor de activitate, cu atât mai mult în exprimarea lor !Am urmărit un reportaj de călătorie despre Vietnam , unde încă se află o statuie a lui Lenin ! Probabil că vietnamezii l-au divimizat pe Lenin pentru ”personalitatea ”lui ! Rușii nu îl mai pot invia pe Lenin pentru ” a- i scăpa ”și la propriu și la figurat de sancțiunile acestui război și pentru a se întoarce la perioada ”înfloritoare ”a bolșevismului din vremurile lui !

 • pe vremea Marii Revolutii sub nicio forma nu te opui potentialului natural de echilibrare care exista in piata.

  crizele se manifesta, fiind generate artificial si natural, insa inseamna moarte economica curata interventia in ecuatia de miscare care se! arata la fata, si care vizeaza echilibrarea, indiferent cum arata ea!
  indiferent cum arata ea!
  daca o faci, daca vei interveni, vei cataliza calea catre Cenusa.

  Metamorfoza e o vreme a Gestatiei, unele definitii ies din joc, altele intra. e o vreme a ‘lipsei definitiilor’, prin urmare…cum se! arata calea care cauta echilibrarea, asa sa fie!

 • Caragiale e nemuritor!

 • Din cate stiu, corpul mumificat, in stare foarte buna, al lui Lenin se afla inca la Moscova. Poate il reanimeaza presa occidentala si asistam la o lupta intre el si clonele lui Putin.

  • Intr-o nota mai serioasa, au existat si mai exista jurnalisti de valoare care nu s-au compromis. Nu pot sa nu il amintesc pe Christopher Hitchens, de vreme ce tot ruleaza numele Henry Kissinger in bara de sus.

   • Criminalul de razboi neprins e politician constit.

 • minciuna a fost mai degraba rece, pina acum.
  ea era folosita pentru ‘castig’

  presa e dusa in Ispita,
  minciuna e folosita pentru ca aduce placere, astazi.

  astazi minciuna deja e calda, ea incalzeste…minti!
  presa, Ispitita fiind, a trecut pe taramul Dinamicii Dorintelor,
  minciuna e dorita astazi, si e asa pentru ca s-a facut mare, e capabila sa genereze placere

  insa se stie!, in Univers orice dorinta se implineste, asa ca, dorindu si minciuna, omul va primi in dar varianta ei absoluta.
  pentru ca asta sa se intimple minciuna trebuia sa fie dorita, ‘vrei?” gen
  ei e

  • mintitul pasional e esenta telenovelizarii stirilor false

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog