Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Un nou moment în decăderea presei occidentale: Telenovelizarea știrilor false

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Un nou moment în decăderea presei occidentale: Telenovelizarea știrilor false”

  • Bine v-am găsit ,Maestre !Bine că am telefonul pe silențios aproape toată ziua ,că m-ar înnebuni alarmele de vreme rea din ultimul timp !Sunt grele gramatica limbii române și topica frazei pentru mulți dintre noi, dar…pentru unele oficialități ,care ar trebui să fie un exemplu în domeniul lor de activitate, cu atât mai mult în exprimarea lor !Am urmărit un reportaj de călătorie despre Vietnam , unde încă se află o statuie a lui Lenin ! Probabil că vietnamezii l-au divimizat pe Lenin pentru ”personalitatea ”lui ! Rușii nu îl mai pot invia pe Lenin pentru ” a- i scăpa ”și la propriu și la figurat de sancțiunile acestui război și pentru a se întoarce la perioada ”înfloritoare ”a bolșevismului din vremurile lui !

  • pe vremea Marii Revolutii sub nicio forma nu te opui potentialului natural de echilibrare care exista in piata.

    crizele se manifesta, fiind generate artificial si natural, insa inseamna moarte economica curata interventia in ecuatia de miscare care se! arata la fata, si care vizeaza echilibrarea, indiferent cum arata ea!
    indiferent cum arata ea!
    daca o faci, daca vei interveni, vei cataliza calea catre Cenusa.

    Metamorfoza e o vreme a Gestatiei, unele definitii ies din joc, altele intra. e o vreme a ‘lipsei definitiilor’, prin urmare…cum se! arata calea care cauta echilibrarea, asa sa fie!

  • Caragiale e nemuritor!

  • Din cate stiu, corpul mumificat, in stare foarte buna, al lui Lenin se afla inca la Moscova. Poate il reanimeaza presa occidentala si asistam la o lupta intre el si clonele lui Putin.

    • Intr-o nota mai serioasa, au existat si mai exista jurnalisti de valoare care nu s-au compromis. Nu pot sa nu il amintesc pe Christopher Hitchens, de vreme ce tot ruleaza numele Henry Kissinger in bara de sus.

  • minciuna a fost mai degraba rece, pina acum.
    ea era folosita pentru ‘castig’

    presa e dusa in Ispita,
    minciuna e folosita pentru ca aduce placere, astazi.

    astazi minciuna deja e calda, ea incalzeste…minti!
    presa, Ispitita fiind, a trecut pe taramul Dinamicii Dorintelor,
    minciuna e dorita astazi, si e asa pentru ca s-a facut mare, e capabila sa genereze placere

    insa se stie!, in Univers orice dorinta se implineste, asa ca, dorindu si minciuna, omul va primi in dar varianta ei absoluta.
    pentru ca asta sa se intimple minciuna trebuia sa fie dorita, ‘vrei?” gen
    ei e

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *