Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Unde sunt partizanii ucraineni care să fi sabotat referendumurile?

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Unde sunt partizanii ucraineni care să fi sabotat referendumurile?”

  • Catateni cetățenie naționalitate
    Pe teritoriul ucrainean toți locuitorii sunt cetățeni ucraineni de diferite naționalități polonezi ruși romani unguri slovaci
    Din actualele teritorii ocupate de ruși la amenințarea “ vin rușii” evident au plecat ucrainienii populația ramasa clar era susofila sau rusa
    Asta și explica de ce in 7 luni de război nu am văzut sabotaje sau atacuri de gherila nici măcar in Mariupol
    Ar fi interesant de văzut dacă cei care au stat in Azovstal erau ucrainieni care se temeau de ruși sau era așa cum am bănuit mulți scuturi umane
    Din păcate și televiziunile germane sau de limba germana încep sa fie pe zi ce trece mai necredibile
    In opinia mea rezultatul referendumului este in mare proporție adevărat pentru ca privind migrația atit in exterior cit și in interior ( zonele vestice ale țării nu știu ca este război in est ) putem sa conchidem ca cei rămași sunt ne etnie rusa

  • Liniștea in care s-a desfășurat referendumul înseamnă oare resemnare,acceptarea situației,a adevărului,sau urmarea îndemnului lui Kissinger,pace contra teritorii,după declararea in mod oficial a alipirii,dacă Ucraina ataca aceste zone atunci intra in război direct.Cum de serviciile britanice și americane nu au organizat diversiuni ale ucrainienilor pentru a perturba referendumul?Nici macar o amenintare cu bomba,fie ea chiar fictivă?Suspect,foarte suspect.Ce ascunde aceasta lipsa de reacție?

  • pace va fi cind se va pune in practica tot ce a spus prof. Marga

  • Dacă ar fi război pot spune că este atipic față de ce știm noi de la istorie (împotrivire zero, partizani nici atât), dar este o operațiune specială. Europa e sărăcită în urma valurilor de sancțiuni, mai va ajutoare cu ajutoare cu armament deși ursulina vrea continuarea războiului din motive numai de ea știute; SUA deși e în recesiune mai alocă încă bani, dar se pare că și izvorul ăsta va seca. Kissinger a recomandat pace contra teritorii. Cât despre familia cu apariții în revista Vogue, o prevăd singură în viitor cu toate consecințele care derivă.
    Noua struțo-cămilă de la A3 a dat-o în bară din prima zi.
    Vă doresc multă răbdare la străbaterea Sinaiei. Când veți spune că acolo este circulație imposibilă vă recomand o plimbare la Iași, cu mașina Dvs. începând cu 8 oct până pe 16-17 oct când se desfășoară sărbătorile urbei. Și așa se circulă în regim de melc leșinat, bară la bară cu staționari multiple pe cele câteva străzi existente, dar când mai vin și sutele de mii de pelerini ne gândim deja că va fi un coșmar. Veți concluziona la Sinaia traficul e parfum.

  • Occidentul e fericit cu alipirea. Ies din razboi cu fata curata, acum razboiul se va opri, si tot Occidentul va spune „”asta este, rusii sunt rai, asta e situatia, „” si razboiul se va fasii….daca nu e un joc de glezne intre rusi si occident, ca sa iasa bine ambele parti…eu asta cred, este un aranjament intre occident si Rusia,…din cauza asta nu au mai intervenit ucrainienii.

  • Domnule Cristoiu intrebarea din titlu are un singur raspuns – urmasii fostilor partizani din zana pazeau sectiile de votare la referendum. Trebuie sa intelegeti o realitate a Ukrainei, In cel de al doilea razboi mondial ukrainienii din vest au fost nazisti si asta ca urmare a unei istorii ignorate de multi. Zona de vest a Ukrainei a facut parte din Confederatia polono-lituaniana catolica cu un comportament sangeros in Europa greu de acceptatcare, care a durat vreo 200 de ani. Ca si polonezii sau cei din tarile baltice , acestia mai au acel sentiment de putere imperiala. In Castelul regal din Cracovia ti se va spune ca Imperiul polon s-a intins pana la 80 km de Moscova si ti se va prezenta harta POLONIEI MARI. Deci nu numai ungurii au o harta a Ungariei Mari.
    In estul Ukrainei majoritatea populatiei este rusa. In cel de al doilea razboi mondial miscarea de partizani era SOVIETICA RUSA – fie ca erau Tanara garda, fie ca erau partizanii din catacimbele Sevastopolui, fie din padurile Dombasului – 99% erau formata din rusi SOVIETICI. Rusii din est se considerau sovietici si NU ukrainieni. Nu stiu daca sesizati diferenta, Dupa declararea independentei Ukrainei rusii sovietici au ramas fara PATRIE!! Acest lucru s-a datorat si atitudinii rusofobe a ukranilor. Deci miscarea de partizani din Ukrauina este o miscare a rusilor sovietici si nu are nimic ukrainean. Ce vedeti pe acolo ca atentate sunt ale unor grupari de sabotaj care NU are nimic cu miscarea de partizani!!! Chiar credeti ca dupa alipire fostii rusi SOVIETICI si urmasii lor, care nu au considerat niciodata Ukraina patria lor vor organiza miscare de rezistenta?
    Trebuie privit cu luciditate la istoria Ukrainei. Asa cum acum alipirea la Rusia pare un act ilegitim si alipirea Dombasului, a zonei din est a Ucrainei prin rapt de la Rusia a fost o samovolnicie a lui Stalin. Cat a existat URSS pacea intre ukrani si rusi a fost fortata de sistem. Cand sistemul a cazut a cazut si PACEA dintre cele doua etnii!!! Dispretul uktainenilor fata de rusi e vechi. Fiind prin ani 80 in excursie la Kiev, l-am intrebat pe ghid daca pot sa fug o zi sa vad Moscova. S-a uitat cu dispret la mine si mi-a spus – Ce vreti sa vedeti in satul ala mare necivilizat?!!!….si asta imi spunea un tanar ghid ukran in epoca sovietica. Ce credti ca gndesc azi? V-am spus asta ca sa intelegeti ca intre rusi si ukrani nu va fi niciodata pace.. la ukranenii din vest domina sentimentul de superiortitate de sute de ani a slavului catolic fata de slavul barbar ortodox, care trebuie nimicit!!!! Daca intelegiti istoria zonei, o sa intelegeti originea conflictului de azi si absenta miscarii de partizani!!! Daca in padurile Dombasului se va organiza vreo miscare de partizani va fi exclusiv ukraineana si azovista. Nici un rus din zona nu ar participa la asa ceva!!

    Eu ma tem sincer ca americanii sa nu se gandeasca la aparitia unei noi Confederatii polono-lituaniene-ukrainene cu participare suedeza care sa tina sub cizam ei toata Europa…in numele SUA, care astfel va putea sa se ocupe de spatiu indo-pacific,,, Polonezii au un loby politic la cel mai inalt nivel in SUA. Unele politici americane sunt chiar de inspiratia unor politicuieni de origine poloneza. O sa ne vie dor de URSS….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *