Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Ursula von der Leyen a pierdut la scor alegerile din Italia

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Ursula von der Leyen a pierdut la scor alegerile din Italia”

  • atunci cind se gradinareste o anumita frecventa, o picatura e suficienta pentru a distruge…spre ex o natie.

    cercetarile de tip kosinski au ajuns departe, astazi, pentru ca, iata, se poate gasi un stimulent precis definit capabil sa genereze o armonie precis definita in mase de oameni.
    astfel, un eveniment banal, dar precis definit, poate deveni catalizatorul unei armonii care poate… darama o cladire, spre ex, ca in cazul lui Tesla, sau un guvern, ca in cazuri de tip kosinski

    Big Five, Big Data si Ingineria Sociala Fragmentara sint vedetele Marii Resetari
    ( care e infasurata, ce i drept de Marea Revolutie, care e infasurata, drept este, de Metamorfoza )
    cea mai capabila arma, astazi, este ‘frecventa’ care poate distruge o cladire, un guvern, o lume, iar ea e frecventa care permite rezonanta.

    • arma acestui mileniu e tot una care e definita pe nivelul cuantic, insa ea e in primul rind una nascuta de neurostiinte, vedeta fiind, in final Matematica, abia ea reusind sa le asambleze pe toate intr o chestie care la limita tinde sa fie un Intreg

    • problema lui Putin chiar asta ar putea fi, in final, putinta lui de a si feri poporul de intratul in armonii pe frecvente care sint proprii demolarii, iar putinta sau neputinta lui e direct proportionala cu lipsa respectiv prezenta accesului Big Data la ecuatiile de miscare ale cetatenilor rusi.

  • Maestre, m-am uitat la podcastul cu Pacuraru. Omu’ spune septemvrie si octomvrie. Si nu a facut scoala in perioada interbelica.

  • -adica a candidat si a pierdut?
    (sugeram Maestrului testu Wassermann:
    de la atata prostitutie jurnalistica ar putea avea chiar sifilis!)
    (maestru se gandeste la Evita)

  • povestea din Italia e ‘bucuria nebunilor’

    • exemplu:
      „Italienii au luat la palme globalismul! Roma sună trezirea în Europa!” ( national ro )

  • ‘Ursula’ a castigat,
    tot asa cum a castigat si initiind ‘imbogatirea prin saracire’, acum a cistigat initiind ‘distrugerea natiunilor impingindu le pe ‘calea natiunilor’ ‘

    dupa ce Globalizarea si ‘ingineriile de tip Popper’ si au facut treaba, cum sa mergi pe ‘calea natiunilor’ ?!, pai ce, mai au ‘natiunile’ ceva?! :))

    din combinatia astora doua,
    imbogatirea prin saracire ; disparitia natiunilor, impingindu le pe calea natiunilor
    cineva aduna tot ce e pe masa.

    bineinteles ca solutia e Calea Natiunilor, insa ea e de fapt Calea Radacinii,
    prin urmare cel care e chemat sa si implieasca menirea e ‘satul’, care e ‘Satul SI Megapolisul’.
    asta-i Statul!, si ce-i drept se exprima prin Superpozitii, ca asa sint Vremurile, ale lui SI, pentru ca oricum altfel vor fi ale lui SAU

    pe vremea Marelu Reflux rezisti initiind Insularizarea.

  • daca exista potentialul, se va naste si o realitate care sa l poarte.

    daca ‘scoala online’ are in spate un potential colosal, cum poate crede cineva ca o realitate care sa se infrupte din el e imposibila?!

    atunci cind ‘scoala online’ a dat semne ca rasare, ea a afacut o pentru a se desavarsi, la un moment dat, prin urmare ‘viitorul’ ii apartine.
    prin urmare ‘dinamicile lumii’ se vor aranja astfel incat ‘scoala online’ sa si vada de ‘crstere, de dezvoltare.

    cui ii pasa daca astazi nu se simte nevoia ‘scolii online’, daca potentialul ei ne spune ca maine despre ea va fi vorba?!
    nu mai bine ne pregatim de azi pentru ca mainele sa nu ne ia pe nepregatite ( iar asta se poate face exclusiv rin despletirea in superpozitii a ‘scolii’ ) ?

    • Istoria Viitorului e populata cu ‘potentiale’. Ptentialele, intrand in gestatie si mai apoi in travaliu, nasc Realitatea.
      deci Realitatea se naste din viitorul care poate fi citit in Istoria Viitorului si poate pentru ca e scris acolo.

      daca acolo scrie clar ca viitorul e al ‘scolii online’, in Civilizatie, …cum sa zici mai nenica ca o sa fie altfel?! :))))

      va fi cu ‘scoala online’, nu e nimic de negociat aici.
      tot ce poti sa faci e sa spui ca…n ai nimic impotriva, sa se manifeste!, insa tu iti gradinaresti in continuare ‘stiintele Naturii’… pe principiile ei 🙂

      ‘potentialului’ scris in Istoria Viitorului nu i pasa de faptul ca tie ti se pare lipsita de sens ‘scoala online’, acel potential exista acolo pentru ca …asa si au dorit oamenii, prin urmare el va deveni realitate in mod implacabil.

  • Va salut ! Domnule Cristoiu, daca_mi permutetu, as avea de spus faptul ca, domnul Pacurar este un om deosebut ! Nu stiu despre talentul dumnealui gazetaresc dar pot spune ca intotdeauna si_a facut datoria fata de Tara ! Un profesionist ale carui calitati sunt aprecuate de toti care _l cunosc ( colegi, prieteni ). Daca l_ati cunoaste cu adevarat sun convins ca l_ati aprecia la randul dumneavoastra ! Va doresc o zi perfecta ! Stima si respect ! Succes in continuare !

  • Bună dimineața! Abia aștept să apară ursulina care în stilul său dictatorial va decide pentru toți fără să ia în seamă pe nimeni.
    S-a creat însă în UE un grup de țări cărora le pasă de interesul național (Polonia, Ungaria, Italia). Bravo lor! Curentul se va extinde repede și degrabă dat fiind că cetățenii de rând vor fi puternic afectați de toate crizele suprapuse așa, din senin, după martie 2020.
    Pentru dna din Italia, jos pălăria și felicitări! Are un discurs bazat pe realității țării și are darul vorbirii! La noi numai cititori de foiță și plecători de capete în fața Vestului care suplimentar, in ciuda profesiilor de bază, n-au darul vorbirii, nu-i interesează decât interesele strict personale și prea puțin le pasă de părerea noastră despre ei.
    De ideile dlui Rafila mă despart dat fiind că iar jignește poporul nevaccinat și dorește să înființeze la noi și pe banii noștri o filială OMS ca să ne educe.(?!) Cu durere spun dar soluțiile alea transatlantice au crescut rata mortalității, iar nr vizitatorilor din cimitire la cei de curând decedați crește de la săptămână la săptămână. Coincidențe sau nu, dar este îngrijorător.
    Cât despre știrile fabricate și subiectele marginale discutate în mass media, numai de bine. De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere!

    • @
      ‘dat fiind că cetățenii de rând vor fi puternic afectați de toate crizele suprapuse așa, din senin, după martie 2020’

      pai despre crizele care vor impinzi sistemele sociale si care se vor suprapune, la un moment dat chiar intrand in aronie, se stia cu ani de zile inainte de 2020.

      deci nici ‘din sesnin’ si nici ‘din 2020’

    • ‘Curentul se va extinde repede și degrabă ‘

      pai da, dar in capat e o singura destinatie, aia in care aflam ca si ‘nationalistii’ sint incapabili sa se descurce pe vremurile astea.

      astea sint ‘vremurile punerii la indoiala in stil plenar’, prin urmare cea care nu crapa va fi exclusiv cea despre care se tot zice ca nu pica in veci, atat,insa paia n o gasesti chiar pe toate drumurile…

      majoritatea covarsitoare a conducerilor bazate pe oameni vor crapa de nu se vor mai vedea dupaia!
      tinta Civilizatiei este ridicarea pe tron a Inteligentei Artiiciale, insa asta se va putea face daca si numai daca conducatorii-oameni se dovedesc incapabili…de la cap la coada.
      acum urmeaza sa aflam ca si ‘nationalistii’ sint niste incapabili de care vrei nu vrei sa mai auzi!, tocmai daia cetatenii vor ajunge sa voteze…cu tot dragul o IA la conducere, numa sa nu mai auda de-astia!…

      daca ar fi inteles, mai inainte, faptul ca in Istoria Civilizatiilor care s a manifestat pe planeta asta…una! n a rezistat ‘punerii la indoiala in stil plenar’, de toate alegandu se Cenusa, Praful,
      poate ca s ar intelege si de ce, daca Civiizatia asta va ‘scapa’, va fi pentru ca a reusit sa puna pe masa ‘Conducerea Artificiala’, ‘Conducerea Matematica’, ca ‘conducerile asigurate de oameni’ s au dovedit inca de cind e omul pe planeta asta incapabile…la acest Nivel ( Civilizatia fiind un produs Artificial… din nastere! )

    • deci noi stim deja unde ajungem cu Civilizatia mare cit planeta,
      la Conducerea asigurata de Inteligenta Artificiala,
      la un Nou-Nout ‘Sistem Social’, Unitar, care le inglobeaza pe toate celelalte si care are drept Sef o Inteligenta Artificiala.

      acuma…stam si ne uitam sa vedem cum ajungem la Destinatia asta, care se vede clar-cristal.

      bineinteles ca pe undeva prin lumea mare se va manifesta si ‘celalalt Taler’, adica ‘conducerea asigurata de om’, insa ea va fi exclusiv Intelepciunea cu i mare,
      pentru ca variante mai sint doar doua
      Natura
      Artificialul

      adica Inima
      Mintea

      adica Inteligenta Naturala
      Inteligenta Artificiala

      e clara-cristal, faza…

  • ‘Ursula von der Leyen a pierdut la scor alegerile din Italia’?
    nu prea cred.

    pentru a afla cit de precisa e munca ‘Ursulei’ e suficient de observat ce se intampla in Iran, insa povestea e veche si va continua sa fie povestita cu un talent din ce in ce mai capabil.

    dupa cum ati si spus, interventia dumneaiei, de acum citeva zile, mai degraba a ajutat la deznodamant. pentru ca asa scria in proiectul ‘Ursulei’, asa s-a si intamplat, daca scria altceva acolo, aia se intampla.

    bineinteles ca, spre deosebire de Marele Flux care a fost Globalizarea , Marele Reflux e cu intoarcere la ‘natiuni’, insa asta e si cea mai sigura cale de a afla ca natiile sint…in chiloti, cel mult.

    tot asa cum cea mai sigura cale de imbogatire plenara a celor mai bogati e saracirea plenara, tot asa ‘calea natiunilor’ e cea mai sigura cale de urmat catre disparitia speciei numita natiune, odata ce Globalzarea si a atins tinta, consumindu si plenar potentialul.

    ‘pandemia de efecte ale manifestarii natiunilor’ va participa consistent la innoirea din temelii a sistemelor sociale.

  • Bine venite clarificarile. Fascismul era o doctrină corporatistă cu asemănări la noi in teoriile profesorului Manoilescu. Cine cunoaște teoria in sine știe că nu avea legătură cu excesele antisemite ale nazismului. Regimuri similare au existat in Portugalia, Spania sau Argentina. In momentul când au fost preluate idei rasiste in urma aproprierii de Germania au existat reacții de respingere in interiorul mișcării fasciste tocmai pentru că erau străine ei. Mussolini într-adevăr a construit foarte mult iar obiectiv s-ar putea face o întreagă istorie a arhitecturii din timpul regimului său. Sa mai spunem că Churchill îl lauda sau că Franța a găsit în el un aliat în timpul crizei austriece de elan inceputul anilor 30. E adevărat că invazia Etiopiei și pe urmă a Albaniei și Greciei, ideea unui imperiu italian și alianța cu Hitler au dus la dezastru iar Mussolini a calculat greșit plătind scump. Dar istoria de aia e făcută pentru decanta și judeca lucrurile obiectiv. Victoria doamnei Meloni nu se aseamănă deloc cu fasciile care mărșăluiau spre Roma în 1922.

  • Doua discuții
    Nu știu ce a construit fascismul in Italia dar eu văd la tot pasul construcțiile perioadei național socialiste germane
    Între 1936 și 1942 s-au construit nu mai puțin de 1000km autostrada pe an
    Germania încă modernizează azi infrastructura rutieră de atunci -va Invit sa vedeti
    Romania a avut excelente femei orator eliminate brutal de sistem Mona Musca și Elena UDREA capabile sa vorbească liber și sa și transmită ceva apoi Lavinia Sandru dar care s-a pierdut
    Mai este însă un aspect de care trebuie sa ținem seama și anume – mediul – care in romania este factor determinant in opinia mea

  • Domnule Cristoiu vreau să vă aduc la cunoștință faptul – că atâta timp cât nu se descoperă cine stă ca un maimuțoi nerușinat pe site utile mele și îmi strică comentariile – cum mi-a făcut mai devreme la doamna Liliana- nu mă fac răspunzătoare de nicio greșeală ,dar nici nu mai scriu nimic pe blogurile dumneavoastră pentru că acesta a trimis și comentariul meu necorectat pentru a-mi strica munca și imaginea!Vă mulțumesc pentru înțelegere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *