Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Ursula von der Leyen l-a salvat pe Emmanuel Macron!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Ursula von der Leyen l-a salvat pe Emmanuel Macron!”

  • Maestre, cu toata stima daca mai continuati asa va puteti opri! Ati primit telefon? Ma faceti sa rad. Bateti campii maxim! Ar fi bine sa mai cititi din comentarii! Imi pare rau dar nu pot viziona pana la capat.

  • Cateva consideratii despre povestea care ni se vinde mediatic cu lupta unipolarismului american roz vs multipolarismul roz asa-zis chinezesc& co. Nu tine. Omul e animal de haita. Haita are mereu doar un singur sef. Perspectiva e sumbra oricum am lua-o. Avand a alege intre o dictatura cu doua partide conduse de Deep-State, decorata in stil hollywoodian si una condusa de un singur partid-Deep-State, decorata cu o ceremonie a servirii ceaiului parca acum coborata din vechi stampe, chiar iti vine sa strigi: opriti planeta, vreau sa cobor!

  • In cadrul jurnalului postului public national francez France 2, transmis pe tv5 monde, cu cateva zile inainte de vizita lui Macron in China , s-a transmis stirea ca presedintele Macron a invitat-o pe ur su la sa mearga impreuna in China, pentru a da un mesaj de unitate.

  • În jurul lui DDD s-a provocat un scandal artificial care s-a dorit a acoperi alte probleme cu adevărat grave, la data primei știri derulându-se protestul fermierilor la ale căror doleanțe se pare că Daia rămâne mut.
    Cât despre dna Udrea se poate spune că a fost singurul bărbat din politica românească.

  • Nea Ioane, matale crezi ca astia sunt sanatosi si au facut regie sa-l salveze pa ma crow. Te inseli amarnic. Astia au creierul controlat si fac ce le spune headquarter, n-au discernamant. Trebuie sa intelegi ca sa ajuns la tehnici de manipulare foarte avansate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *