Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Utile. A început târgul virtual educațional pentru elevii care merg la liceu

Cel mai mare târg virtual educațional începe, astăzi, pentru toti elevii bucureșteni.
Primăria Capitalei, prin PROEDUS, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București inaugurează, în premiera, „Târgul Oferta Educațională”, care se va derula în perioada 08-13 iunie 2020.

Ajuns la cea de-a XXI-a ediție, târgul este acum online, pentru a prezenta tuturor elevilor de gimnaziu oferta educațională a liceelor.
O abordare nouă, modernă, bazată pe componenta tehnologică.
Elevii vor putea să interacționeze, live, cu profesorii, elevii, reprezentanții Consiliului Elevilor și directorii din liceele lor favorite, zilnic în intervalul orar 10:00 – 17:00.

Anul acesta, la #TOE vor fi prezente 94 de licee din Municipiul București, ce pun la dispoziția elevilor, filme de prezentare și informații utile (medii de admitere, cifră de școlarizare, activităti curriculare și extracurriculare, premii, burse, titluri obținute s.a.).

Elevii vor avea acces la sălile de clasă, laboratoare și alte structuri ale liceelor prin intermediul tururilor virtuale 360.

Ca în fiecare an, TOE oferă și o componentă de învățare și dezvoltare personală. Elevii vor putea participa, live, la sesiuni de consiliere și orientare în carieră, în fiecare zi, pe toată desfășurarea târgului: luni, în intervalul orar 13:00 – 16:00, iar de marți până sâmbătă, în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Elevii bucureșteni pot participa si la competiții online de fotbal FIFA2020, respectiv baschet 3×3 NBA2K20. Înscrierile se fac pe platforma: https://toe.hubproedus.ro/regulament-gaming/ până pe 9 iunie.
Toate informațiile despre târg vor putea fi accesate pe: www.toe.hubproedus.ro. Chat-ul va fi disponibil, zilnic, în intervalul orar 11:00 – 16:00.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *