Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Va cere PNL demisia urgentă lui Bogdan Aurescu?

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Va cere PNL demisia urgentă lui Bogdan Aurescu?”

  • Dacă vă mai cere cineva socoteală pentru ce faceți pe YouTube (și nu sunt de la YouTube), vă rog frumos să le râdeți în nas și să îi trimiteți la culcare, plimbare sau să își ia pastilele, după caz. YouTube este o companie PRIVATĂ americană care își face propriile reguli, care își rezervă dreptul de a-și selecta clientela, cum e normal pentru orice companie privată. Dacă administrația americană vrea să cenzureze pe cineva pe YouTube trebuie să îi convingă pe băieții de acolo să o facă prin modificarea termenilor și condițiilor, a algoritmilor etc. Deci ai noștri nu văd ce șanse au să influențeze conținutul care se postează pe YouTube în mod direct. Asta cu chematul la dat raportul pute mai mult a poliție politică timidă. N-au niciun temei legal; nu-i băgați în seamă că poate o să li se pară că au putere asupra noastră și ne pot pune pumnul în gură.

  • Certurile de prin PNL văd că sunt la ordinea zilei. Cei doi crai plini de succesuri (unul cu desființăm pensiile speciale în 30 de zile, altul cu Schengen, Bâstroe și cine știe ce alte minuni), ambii din siajul turistului de lux, n-au pierdut ocazia de a se certa ca niște cațe în spațiul mediatic.
    Se duce PNL la vale odată cu cine i-a sprijinit.
    Afacerea vaccinul cu toată manipularea mediatică care a susținut-o va fi plătită din nefericire de toți cei care au crezut în știință. Totuși știința are niște limite care nu trebuie forțate.
    La vremea lansării vaccinului sigur și eficient am discutat printre altele cu o dnă de toată stima, cercetătoare și dr în virusologie, că unul din efectele pe termen lung (cca 25 de ani) ale vaccinului antipoliomielitic testat 9 ani înainte de punerea pe piață este apariția ulcerului duodenal. Exact la 24 de ani de la vaccinare am fost operată de ulcer duodenal.
    Am recomandat tuturor să citească bine prospectele variantelor de vaccinuri minunate apărute în dec.2020 și să vadă efectele secundare. Sincer regret că nu le-au citit. Mulți care s-au îmbulzit, ba chiar au stat la coadă, erau totuși oameni de știință și nu și-au imaginat că dacă ei sunt cinstiți și corecți în domeniul lor alții ar fi altfel.?

  • Duelul verbal între Bogdan R. și Bogdan A. reprezintă un soi de „război al bufonilor” din marea operă buffă a politicii de la București. Nu e chiar circ, dar seamănă.

  • Eu știu că Sputnik și RT sunt interzise în România și blocate pe net.
    E posibil ca un membru al Guvernului să încalce restricțiile impuse chiar de executiv și să se folosească de mijloace imorale și reprobabile (proxy server, VPN) ca să acceseze conținutul otrăvit al propagandei rusești?
    Sper că Președintele va lua, ca de obicei, măsurile cuvenite.Pe timp de război, trădarea se pedepsește exemplar.

  • Nea Ioane, majoritatea „ucenicilor” dv v-au fost varati de servicii. Folositii cum stiti, dar aveti grija ca intr-o zi, la ordin, or sa va toarne „soricioaica” in cafea.

  • Ha, ha, lumea mare e in prefaceri istorice iar la noi se bat calicii pe ceaunul gol!

  • Un lucru bun in scandalul Aurescu- Bogdan, termenul de pro-putinisn, pro-rus a fost discreditat, dar a capatat si un simbol. Cei care tin cu rusii se vor numi Bogdanisti si PNL este falannga rusa in Romania. E bine gandit, dispare subiectul concediul Iohannis, Bîstroe, Schengen. Rares Bogdan apare cand e nevoie, urmeaza ca Iohannis sa caute o perdea si sa faca pa-pa PNL.

  • Stimate Maestre ,
    Va rog sa ne spuneti ce scrie Roller despre holocaust in Romania in cartea pe care tocmai ati cumparat-o? Sau cumva holocaustul o fi o descoperire moderna ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *