După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Variola maimuței – între adevăr și isterie politico-mediatică


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Variola maimuței – între adevăr și isterie politico-mediatică”

  • Imi vine sa rad cand vad cum nenea doctoru’ joaca penibil rolul politistului „bun”, ca-n filmele americane de categoria D! Zau asa, chiar ne ia de papagali pe toti? Bineinteles ca se va declara iar pandemie si asta o stie si el foarte bine. Daca Davos a hotarat, asa va fi. Ordinul se executa, nu se discuta!

  • OMS-ul ăsta cred că e ministerul panicii generalizate de când i-a trecut prin cap să coordoneze sistemul medical global.
    Cât despre relatările de prin Est nu avem nicio știre imparțială și oficială, auzim doar bâlbâieli locale ale armatei de generali și ale coțofenelor bine mituite de guvernele lumii.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog