Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Vela bagă muniție la greu

După ce a sensibilizat populația pozându-se cu un cățeluș în brațe, ministrul Marcel Vela continuă campania de imagine. El a postat o fotografie cu nepoțica lui și a povestit ce a discutat cu ea. „Astăzi am petrecut timp cu nepoțica mea.
Am vorbit cu ea despre viitor, așa cum se vede acesta prin ochișorii ei, dar și despre cum își imaginează activitatea mea, a bunicului care o iubește atât de mult.
După ce mi-a răspuns, mi-am dat seama că îmi pică pe umeri o grijă și o responsabilitate cu atât mai mare, pentru că nu trebuie să îi dezamăgesc așteptările”, a scris Vela pe Facebook.

Se pare că liberalul nu vrea doar să-și spele păcatele, se pregătește pentru liga mare. El și-a asigurat cititorii că citește toate mesajele: „Acestea mă încarcă cu energie și mă fac să îmi doresc, mai mult ca oricând, să pun pietre de temelie pentru o Românie a binelui, puternică și unită”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vela bagă muniție la greu”

  • Daca v-ati iubi cu adevarat copiii si nepotii nu faceati grozaviile pe care le-ati facut,daca ati fi patriot v-ati gandi la ce tara lasati urmasilor.Romania moare sub conducerea voastra dezastruoasa.Inainte sa plecati faceti un singur bine acestei tari:scapati-ne de maleficul Arafat,invatati de la Bulgaria,Ungaria sau Polonia,daca nu,duceti-va acasa si aveti grija de nepotica.O sa aiba nevoie sa o duceti la orele de ES si la vaccinarea obligatorie.Va place?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *