Klaus Iohannis: „Din 15 mai, se elimină portul măștii în exterior, cu câteva excepții desigur . A doua măsură care intră imediat în vigoare este eliminarea restricțiilor de circulație noaptea”

Video. Ce echipă are ministrul V. Voiculescu dacă pregătirea mesajelor se face la nivelul „ce c…t faci …”?

 

Urmăriți imaginile și căutați un răspuns:
1. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, închide Spitalul „Matei Balș”?
2. Ce echipă are ministrul V. Voiculescu dacă pregătirea mesajelor se face la nivelul „ce căcat faci …”?
3. Cine scurge în public astfel de imagini (evident furate de pe un monitor de calculator), pentru a face praf și bruma de credibilitate a mercenarului graseiat V. Voiculescu?

Daniel Tomozei-Dimian sâmbătă, 30 ianuarie 2021

(Text și video: Dan Tomozei)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Video. Ce echipă are ministrul V. Voiculescu dacă pregătirea mesajelor se face la nivelul „ce c…t faci …”?”

  • „Toti iti spun cat esti de tare,dar nu ti spun decat ca sa te sape in continuare” BUG MAFIA ,parca a lor sunt versurile.Foarte adevarat.

Retrospectiva săptămânii | Cora Muntean la Metropola Tv (14 mai 2021)
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Apariție editorială de excepție

„Cronica de la Salcâmu Mic” de Sabina Ivașcu. Pentru detalii apăsați pe poza de mai jos: