Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Video. Cîțu, salvat de clopoțelul lui Orban

Circ în Parlament. Din nou. Florin Cîțu a participat la „Ora prim-ministrului”. De la tribună, în loc să vorbească despre buget, despre mineri, despre criza, despre economie, despre soluții premierul și-a folosit timpul pentru a se răsti la PSD. Discursul său a fost acoperit de aplauze și huiduieli. Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, i-a spus lui Cîțu că îi pune el la punct pe cei cu huiduielile și le-a ținut o predică de stadion. Premierul a zâmbit pe sub mustață, precum golanul care vine la școală cu tata, după ce el i-a bătut pe toți din clasă.

Participarea premierului Florin Cîţu la dezbaterea „Ora prim-ministrului”, în plenul Camerei Deputaţilor
#FlorinCitu #OraPrimMinistrului #CameraDeputatilor

Publicată de Guvernul României pe Luni, 22 februarie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *