Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Video. Consiliera USR din Timișoara care s-a dus cu clienți falși și jandarmi la un restaurant. Studiu de caz pentru specialiști


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Video. Consiliera USR din Timișoara care s-a dus cu clienți falși și jandarmi la un restaurant. Studiu de caz pentru specialiști”

 • Fiinta asta e un exemplu tipic de USR . USR-ismul e un fenomen de masa aparut ca urmare a continuei degradari a invatamantului si aparitiei si extinderii retelelor media . Rezultatul e un prost care nu poate fi decat si rau , imposibil de a fi „reformat” si care prin modul de gandire si actiune produce daune sociale . Ce e tragic e faptul ca nr lor creste infricosator .

 • Acest personaj nu e vinovata de „zadarnicirea…”?
  Si-a dat deja demisia din functie? A dat-o USR-ul afara?
  Timisorenilor care au votat-o nu le e rusine? Au iesit in strada/piata sa-i ceara demisia?
  Nu? Nu? NUUU?

  • Nu, nu si-a dat demisia. Nu, timisorenii nu ies in strada.
   Generatia tiktok este teleghidata de cretinii astia sinistri, javre usr, plus samd
   Celelate generatii sunt divizate, impartite in tabere sau in grupuri, unele care se tem animalic de gugububuvirus vs oameni care incearca sa fie demni sa isi salveze afacerile etc.
   Timisoara este Romania. Romania este Timisoara. Dar nu ca in 89. Oamenii aceia si curajul lor s-a dus.
   Romania, Timisoara, Bucuresti samd: spatii geografice populate cu majoritati de robotei sclavi, inculti, decerebrati. Asta este… Si asa va fi cel putin 10 ani de acum incolo. Mda. Trist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *