Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Video. Dacian Cioloș i-a spus Nicolae Ciucă că USR nu susține un guvern minoritar

Președintele USR, Dacian Cioloș, are impresia că a fost consultat doar de formă de premierul desemnat:
„Mandatul domnului Ciucă este de a construi un Guvern minoritar, i-am spus că USR nu poate susţine un astfel de guvern. Ştiu că PNL are discuţii cu PSD, probabil că PNL va veni cu o soluţie. Sentimentul meu a fost că a fost o întâlnire mai mult de formă. Poziţia noastră este neschimbată. Dacă asta ar fi fost soluţia, un guvern minoritar cu un program de criză, putea fi decis de săptămâna trecută, un guvern minoritar, ceea ce am propus noi”.

Președintele USR Dacian Cioloș, declarații după întâlnirea cu premierul desemnat Nicolae Ciucă

Președintele USR Dacian Cioloș, declarații după întâlnirea cu premierul desemnat Nicolae Ciucă.

Publicată de USR PLUS pe Luni, 25 octombrie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog