Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Video. Dacian Cioloș i-a spus Nicolae Ciucă că USR nu susține un guvern minoritar

Președintele USR, Dacian Cioloș, are impresia că a fost consultat doar de formă de premierul desemnat:
„Mandatul domnului Ciucă este de a construi un Guvern minoritar, i-am spus că USR nu poate susţine un astfel de guvern. Ştiu că PNL are discuţii cu PSD, probabil că PNL va veni cu o soluţie. Sentimentul meu a fost că a fost o întâlnire mai mult de formă. Poziţia noastră este neschimbată. Dacă asta ar fi fost soluţia, un guvern minoritar cu un program de criză, putea fi decis de săptămâna trecută, un guvern minoritar, ceea ce am propus noi”.

Președintele USR Dacian Cioloș, declarații după întâlnirea cu premierul desemnat Nicolae Ciucă

Președintele USR Dacian Cioloș, declarații după întâlnirea cu premierul desemnat Nicolae Ciucă.

Publicată de USR PLUS pe Luni, 25 octombrie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *