Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Video. Florin Cîțu, rupt total de realitate

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre salarii de peste 3000 de euro, despre salarii mai mari de 1000 de euro, dar a refuzat să spună ce fac oamenii care trăiesc cu salariul minim.

Reacția lui Florin Cîțu la anunțul Băncii Naționale, că vor crește prețurile: „Este o estimare a Băncii Naţionale a României. Eu vă spun că am văzut ieri nişte cifre foarte interesante cum mai mult de 1% din angajaţii din România au un salariu mai mare de 3.000 de euro net, cum creşte ponderea celor care au salarii mai mari de 1.000 de euro, ceea ce înseamnă că în România. (…) România nu mai este o ţară cu salarii mici, nu mai este o destinaţie pentru cei cu salarii mici. (…)
Nu sunt cifre pe care le-am spus eu, le-am citit și eu în presă alături dumneavoastră: avem din ce în ce mai multe salarii mari, vorbim de salarii mari în euro, salarii net, ceea ce înseamnă că România devine o destinație pentru investiții cu valoare adăugată mare și nu mai este o destinație pentru investiții pentru salarii mici”.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Video. Florin Cîțu, rupt total de realitate”

  • Daca cei 99 % tac si inghit….! Ia sa iasa in strada sa-i scuture de pe jilturile in care s-au cocotat (din ce in ce mai mult sunt convinsa ca prin frauda electorala generalizata, nu numai la nivel de sector 1 Bucuresti) !
    Ingrijoratoare este pozitia Presedintelui care parca reprezinta alte interese, nu cele ale romanilor. Cum sa spuna ca acest Premier face treaba buna ? Cum sa-l impuna in fruntea liberarilor ?
    Si cozile alea de topor mai vechi si mai noi: Rares Bogdan, Boc, Turcan, Gorghiu, Pavel Popescu, Wiener, Barna, Nicusor Dan….. Ce-i mana in lupta pe astia daca nu propria lor inavutire ? Cum sa-l impui pe Catu care „face esee”, care se imprumuta masiv pe spatele celor 99 % si asa pauperizati, care nu are nici o viziune de dezvoltare a Romaniei ?

  • 1%? … si restul de 99%? Sau aia nu conteaza! Pai sa ramai tu cu aia 1% sa-ti faci buget din taxele alora! Si pe restul de 99% sa-i scutesti de impozite.
    ‘r-ați ai dracului de nenorociti …!
    Va doresc din tot sufletul sa ajungeti printre aia 99% … si mai vorbim atunci.

  • Să fi spus și unde a citit toate bazaconiile astea…
    Este jenant si scabros de vazut un așa ministru prima la dreapta, în latrina politicii românești, precum o muscă de specialitate, ce bâzâie deasupra unui mormoloi mare dejectoid, sordid, numit filosofie liberală, amestecată cu barnaism de cea mai joasă speță…
    Sărac popor, săracă țară.
    Nimic de făcut, nimic de sperat. Sau poate… să ne dea Dumnezeu o moarte ușoară! Să se bucure ei de toate. Poate le rămân în gât! Așa să-i ajute Cel de Sus!

  • Cred ca ar trebui ca toți miniștrii, sa fie analizați din punct de vedere psihic, în acest sens e bine sa se dea o lege a guvernanților!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *