Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Video. Florin Cîțu: Să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Video. Florin Cîțu: Să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare”

  • Tipul asta isi imagineaza ca toate lumea crede acesta poveste cusuta cu ata alba, numita Pandemia Covid. Poate gura lui adevar graieste? Sa citim printre randuri si sa tragem concluzia ca cineva trebuie eliminat, sau cel putin cenzurat pentru ca aceasta campanie de vaccinare sa-si atinga scopul?

  • Si cum eliminati „aceste voci importiva”???
    Ii spanzurati, ii impuscati, ii omorati cu ranga???

    Nu au dreptul sa nu fie de acord cu parerile Dvs???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *