Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Video. George Simion și casele lui Iohannis

În 7 mai, George Simion, pe atunci un necunoscut, a făcut, în Sibiu un inventar și o vizită pe la casele lui Klaus Iohannis.
„Am obținut niște documente în premieră la Sibiu: felul în care instanțele din România au făcut dreptate abia după 22 de ani unor sibieni, cărora Iohannis voia să le ia casele. 14 ani a folosit ilegal aceste spații și a obținut pe urma lor o mică avere. E adevărul despre actualul președinte, dovedit după mari eforturi, în INSTANȚĂ!”, a scris atunci liderul AUR.

Casele lui Iohannis de la Sibiu – prima parte

Am obținut niște documente în premieră la Sibiu: felul în care instanțele din România au făcut dreptate abia după 22 de ani unor sibieni, cărora Iohannis voia să le ia casele. 14 ani a folosit ilegal aceste spații și a obținut pe urma lor o mică avere. E adevărul despre actualul președinte, dovedit după mari eforturi, în INSTANȚĂ!

O viață de om! Așa va începe documentarul pe care îl realizez despre acest caz. Pentru a le proteja identitatea, persoanelor care au acceptat să vorbească nu li se va prezenta fața:

Postat de George Simion joi, 7 mai 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *