Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Video. Guvernul vrea autostradă, dar nu e capabil să emită un punct de vedere

Autostrada Nordului. Un proiect necesar, discutat și susținut în campanie inclusiv de premierul Orban la Bistrița. La solicitarea noastră proiectul de lege a ajuns pe ordinea de zi, doar că nu s-a putut vota pentru că nu e întocmit raportul comisiei de transporturi, condusă de un membru PNL. Motivul? Guvernul PNL nu a transmis un punct de vedere. E simplu: trebuie doar să spună scris că susține sau nu. Despre asta am vorbit astăzi în plen și indiferent de poziția Guvernului, noi vom vota pentru! (Daniel Suciu – deputat)

 

Postat de Daniel Suciu marți, 6 octombrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *