Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

Video. Inevitabilul s-a produs. Nicușor Dan: Votați PNL, nu USR!

„Optiunea mea pentru votul de duminică este PNL. Consider că un guvern PNL puternic e cea mai buna variantă pe care o are România în acest moment. Deși sunt fondatorul USR, consider că PNL e varianta cea mai bună azi. Nu vreau să intru în polemică cu USR. PNL are cel mai solid program de guvernare. PNL are cea mai bună variantă de premier: Ludovic Orban. Este o persoană de încredere, loială oamenilor, cu viziune și anvergură”, a declarat, miercuri, Nicușor Dan, de la sediul PNL.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Video. Inevitabilul s-a produs. Nicușor Dan: Votați PNL, nu USR!”

  • „De departe infumurarea este pacatul meu preferat!”
    zise Diavolul

  • Si totusi unii la începutul carierei sale au considerat ca este ceva de capul lui

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog