După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Video. Liviu Dragnea: „A fost o perioadă de doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Mă consider deținut politic”

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a făcut primele declarații la ieșire din Penitenciarul Rahova.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Video. Liviu Dragnea: „A fost o perioadă de doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă. Mă consider deținut politic””

  • SANATATE MULTA SI SUCCES IN TOT CE ISI PROPUNE !!!

  • In sfârșit,sa făcut dreptate in justiție.Liviu Dragnea,este un erou pentru România.Este un adevărat erou,unde a plătit cu libertatea,pentru a salva țara noastră,din mâinile trădătorilor de țară,care azi ne conduc Romania.La luptă frați români,alături de Liviu Dragnea,să salvăm țara noastră România,din mâinile trădătorilor de țară,a infractorului cu 17 dosare penale, Iohannis Sasul care în traducere română, înseamnă țigan nemțesc.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog