Video. Măști personalizate cu fețele reale ale oamenilor

Deoarece măștile ascund jumătate din față, artistul Domenico Velletri, originar din regiunea Puglia, a decis să-și folosească talentul pentru a face în aşa fel încât dispozitivul de siguranță să fie mai puțin depersonalizant, pictând partea inferioară a fețelor oamenilor pe măști. Rezultatul reproduce trăsăturile și culorile părților ascunse ale feţei, îmbunătățind, la cerere, unele detalii.

În Brazilia, Jorge Roriz, un artist care împodobea carurile alegorice pentru Carnavalul de la Rio de Janeiro, a avut aceeași idee, iar astăzi, în atelierul său, pictează măști pentru persoanele care doresc să se protejeze de virus, dar nu vor să-și ascundă fețele. (Știre preluată de pe Rador)

Clarificare comentarii


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
Invitații cristoiuTv | Adriana Vitan Balint | După referendumul pe justiție al lui Iohannis, Guvernul Meu dă OUG uri pe organizarea judiciară