Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Video. Mohammad Murad: Sunt onorat să fiu o persoană neagreată de Orban

Candidatul la Primăria Mangalia, omul de afaceri Mohammad Murad, a pierdut alegerile după ce a fost hăituit, chiar și duminică, de echipa actualului primar, liberalul Cristian Radu. Detalii găsiți aici . Într-o înregistrare transmisă pe Facebook, acesta spune că este onorat că nu este în grațiile lui Ludovic Orban, pe care-l consideră părtaș la ceea ce s-a întâmplat.

Luni seara, Murad a cerut anularea scrutinului în Mangalia pe motiv că procesul electoral a fost viciat, așa cum reiese din document.

Postat de Mohammad Murad luni, 28 septembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii