Vă mulțumim că ne-ați fost alături și în anul care a trecut, continuăm împreună! Vă dorim sănătate, fericire și noroc. La mulți ani! Echipa cristoiublog

Video. Operațiune reușită a lui Macron de cucerire a tinerei generații

Macron a dat lovitura pe YouTube, clipul în care el se confruntă cu doi youtuberi are peste 8 milioane de vizualizări.
În urmă cu ceva timp, Marcon a lansat o provocare la adresa a doi youtuberi care se ocupă cu concursuri de anecdote: dacă reușesc să facă peste 10 milioane de vizualizări cu o postare de sensibilizare a tinerilor față de măsurile de protecție sanitară, îi primește la Elysée. Youtuberii au reușit.

Duminică, Macron i-a primit la Élysée. S-a lansat o nouă provocare. Concurs de anecdote: dacă va câștiga Macron, cei doi youtuberi vor urca, pe 14 iulie, în avioanele Patrouillle de France. Dacă pierde, va pune, în timpul interviului tradițional din 14 iulie, portretele celor doi pe birou.

Păstrez suspansul în legătură cu învingătorul. Va las să vedeți postarea de pe YouTube, care e absolut savuroasă. (Marcela Feraru)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog