Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

VIDEO | Și în muzică există cantonament

Alin Stoica, tenor la Opera Română, a fost invitatul lui Ion Cristoiu într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că are doctori de voce și oameni care îl ajută și îi dau sfaturi. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”.

„Absolut tot ce fac îmi poate influența vocea și actul de a cânta în următoarea zi sau în ziua respectivă. Și în muzică există cantonament, ca la fotbal. Dacă ai consumat puțin alcool sau ai mâncat picant, imediat se simte în voce.

Fumatul afectează vocea, de guturai nu mai spun. De multe ori am cântat și cu guturai. În ziua de azi, concertele nu pot fi așa de ușor anulate. Nu am staff, nu sunt o vedetă ca să am staff. În schimb, am oameni care mă ajută și îmi dau sfaturi.

Am doctori de voce. Nu am anulat concerte prea des, le anulam doar atunci când eram bolnavi. Doi ani din viața mea artistică i-am pierdut în pandemie. Cei doi ani contează mult.

Mulți factori pot influența un spectacol. Somnul este hrana vocii. În general, dacă dormi bine și somnul este de calitate, atunci și tu fizic ești bine. Ne folosim toți mușchii din corp când cântăm. Cântăm cu întregul corp ca să răsune în toată sala”, a spus Alin Stoica.

(Preluare gandul.ro)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *