Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

VIDEO | Sufleorii au un rol important, sunt niște oameni foarte talentați

Alin Stoica, tenor la Opera Română, a fost invitatul lui Ion Cristoiu într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că nimic nu se compară cu experiența din sală. Publicul bun este cel care te susține. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”.

„Opera este o sărbătoare cu un public select. Mulți tineri vin la operă. Nimic nu se compară cu experiența din sală. Simți de fiecare dată când sala este cu tine. Publicul bun este cel care te susține, îl simți.

Sunt foarte mulți care vin și pentru prima dată la operă. Nu știu exact nici când să aplaude. Ei nu sunt rău intenționați, dar nu știu exact. Publicul din sală îți dă foarte multă încredere. Este foarte greu să cânți când sala nu este cu tine. Trebuie să găsești o forță interioară, efortul este dublu.

Avem repetiții de regie. Prima dată lucrăm cu pianist, lucrăm rolul, avem repetițiile de muzică și la final avem regia spectacolului. Avem nevoie și de sufleor. Sufleorii au un rol foarte important. Sunt niște oameni foarte talentați, mulți dintre ei sunt dirijori.

A fi sufleor este foarte greu. Sufleorii au povești fascinante, au o meserie grea”, a spus Alin Stoica. (Preluare gandul.ro)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *