Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

VIDEO | Sunt artist, nu sunt miliardar

Alin Stoica, tenor la Opera Română, a fost invitatul lui Ion Cristoiu într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta spune că locuiește la bloc, nu deține averi. Urmăriți aici, integral, emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”

„Stau la bloc. Nu câștig atât de mult ca să-mi permit să stau la vilă. Sunt artist, nu sunt miliardar. La nunta mea nu a fost niciun lux. A fost o nuntă absolut normală, nu a fost absolut nimic ieșit din comun. S-a scris că am avut o nuntă de lux.

Eu sunt artist, mă îmbrac frumos, asta nu înseamnă că sunt miliardar sau că dețin averi. Stau la bloc, trăiesc în același apartament de când m-am născut. Din operă se poate trăi foarte bine și decent”, a spus Alin Stoica.

(Preluare gandul.ro)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *