Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Video. Toată lumea este îngrijorată, în afară de Iohannis

Compania Pfizer va reduce temporar livrările în Europa ale vaccinului împotriva COVID-19. Iohannis: „Vor veni din ce în ce mai multe doze de vaccin”.
Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus a avertizat, luni seara, companiile farmaceutice și țările dezvoltate să înceteze să mai încheie acorduri bilaterale pe cont propriu, fenomen ce, în opinia sa, majorează prețurile și îngreunează cooperarea globală.

Declarații de presă susținute de Președintele României, Klaus Iohannis, după vizitarea centrelor de vaccinare de la Romexpo-București

Guvernul României marți, 19 ianuarie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *