Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Video: Violeta Alexandru a observat că românilor le revine cheful de muncă

Ministrul Muncii a observat că românii încep să „aibă disponibiltatea de a reveni la muncă”, așa că a organizat o masă rotundă cu titlu pompos: „România muncește! Flexicuritate și digitalizare în contextul noilor tendințe din piața muncii din România!”.

Violeta Alexandru a remarcat că la ministerul pe care îl conduce a început să le vină oamenilor cheful de muncă, prin urmare dacă la instituția care se ocupă cu munca se întâmplă, crede că peste tor e posibil.

La eveniment l-a invitat și pe premierul Ludovic Orban. Sâmbătă, în Suceava, acesta a anunțat, din fața unor planșe, că va face toate autostrăzile și drumurile care nu s-au făcut în 30 de ani. Elanul lui s-a amplificat și datorită faptului că o tânără, îmbrăcată în ie, i-a cântat, pe centura Rădăuțiului, Balada lui Ciprian Porumbescu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Video: Violeta Alexandru a observat că românilor le revine cheful de muncă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *