După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Viktor Orbán a ținut la Tușnad un discurs istoric


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Viktor Orbán a ținut la Tușnad un discurs istoric”

 • Chiar că nu înțeleg de ce ai noștri nu au tradus discursul lui Victor Orban. De ce ai noștri politicieni nu au făcut bine să meargă și ei la Tușnad să zică două cuvinte?!
  Cu siguranță prima care a și început să piardă orice este coana Europa.

 • Politicienii romani sunt gelosi pe Viktor Orban nu numai pentru verticalitatea lui care alor nostri le lipseste cu totul, dar si pentru ca nu numai ungurii din H si din Ro il admira, dar au inceput si etnicii romani sa-si doreasca conducatori de anvergura acestuia. Apare deci o falie tot mai adanca intre opinia publica romaneasca si conducatorii nostri, care sunt tot mai anacronici si mai rupti de realitate. Clipa in care acesti politicieni de doi bani vor disparea in neant, in frunte cu Johannis, se apropie. Pentru tot mai multi romani este tot mai clar ca Rusia va castiga razboiul si China si Rusia vor fi urmatorul pol de putere din lume. Adio UE, SUA, UK, viitorul va fi al altora. Cu siguranta lumea va deveni astfel mai buna si mai cinstita.

  • Ca vor dispărea in neant,nu mai provoacă decât bucurie,dar cine sunt cei ce vor veni? Se va face trecerea la o noua generație politica cu totul altfel orientata,spre binele concetățenilor?
   Și da,vecinii nostri și-au găsit un adevărat lider pe care îl urmează necondiționat ,este noul tip de lider autoritar,acțiuni și măsuri luate pentru Tara și poporul lui,Erdogan e din același aluat și mai sunt.La noi in ultimii 30 de ani nu am avut acest lider adevărat,eram departe acum,nu stăteam inpotmoliti in mlaștina politica dâmbovițeană.

 • Maestre, va salut cu mult respect si calduros.
  V-as sugera – si Dl Bogdan Iacob -, „tool”-ului DeepL, cel mai bun instrument de traducere artificiala la momentul actual. Traducatorii nu mai au nevoie sa treaca peste texte dupa ce a fost tradus de DeepL. Pe site-ul cu acelasi nume.
  Cu mult respect, putere multa si sanatate va doresc.

 • Maestre pentru politrucii de azi UE e URSS-ul celor din anii 50. De aici și reacția lor ipocrită in fața oricărei critici. Sinceritate ? Nu ! Doar oportunism de cea mai joasa speță. A te tăvăli cu acest Stănescu pentru ce spune înseamna a-i da importanță.

 • Metoda lui Macron este metoda lui Hagi Tudose ! Sa taiem coada pisicii sa nu iasa aerul conditionat ! Doamne ce lideri de mucava avem !

 • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Maestre, este posibil ca domnul Viktor
  Orban să aibă dreptate, că rușii au o armată puternică , sunt o nație tenace și curajoasă și pot câștiga războiul ,dacă nu cumva nu l -au câștigat deja prin evenimentele petrecute până la ora actuală ! Ce discurs să țină Ciucă „al nostru „sau Johannis despre un eventual rezultat al războiului din Ucraina ? Ar avea ei noțiunile de strategie militară și vocabularul adecvate să o facă ? Vă mulțumim pentru un jurnal video de excepție, foarte frumos și foarte interesant, Maestre Ion Cristoiu ! O săptămână frumoasă vă dorim ,Maestre !

  !

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog