Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Viktor Orbán a ținut la Tușnad un discurs istoric

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Viktor Orbán a ținut la Tușnad un discurs istoric”

  • Chiar că nu înțeleg de ce ai noștri nu au tradus discursul lui Victor Orban. De ce ai noștri politicieni nu au făcut bine să meargă și ei la Tușnad să zică două cuvinte?!
    Cu siguranță prima care a și început să piardă orice este coana Europa.

  • Politicienii romani sunt gelosi pe Viktor Orban nu numai pentru verticalitatea lui care alor nostri le lipseste cu totul, dar si pentru ca nu numai ungurii din H si din Ro il admira, dar au inceput si etnicii romani sa-si doreasca conducatori de anvergura acestuia. Apare deci o falie tot mai adanca intre opinia publica romaneasca si conducatorii nostri, care sunt tot mai anacronici si mai rupti de realitate. Clipa in care acesti politicieni de doi bani vor disparea in neant, in frunte cu Johannis, se apropie. Pentru tot mai multi romani este tot mai clar ca Rusia va castiga razboiul si China si Rusia vor fi urmatorul pol de putere din lume. Adio UE, SUA, UK, viitorul va fi al altora. Cu siguranta lumea va deveni astfel mai buna si mai cinstita.

    • Ca vor dispărea in neant,nu mai provoacă decât bucurie,dar cine sunt cei ce vor veni? Se va face trecerea la o noua generație politica cu totul altfel orientata,spre binele concetățenilor?
      Și da,vecinii nostri și-au găsit un adevărat lider pe care îl urmează necondiționat ,este noul tip de lider autoritar,acțiuni și măsuri luate pentru Tara și poporul lui,Erdogan e din același aluat și mai sunt.La noi in ultimii 30 de ani nu am avut acest lider adevărat,eram departe acum,nu stăteam inpotmoliti in mlaștina politica dâmbovițeană.

  • Maestre, va salut cu mult respect si calduros.
    V-as sugera – si Dl Bogdan Iacob -, „tool”-ului DeepL, cel mai bun instrument de traducere artificiala la momentul actual. Traducatorii nu mai au nevoie sa treaca peste texte dupa ce a fost tradus de DeepL. Pe site-ul cu acelasi nume.
    Cu mult respect, putere multa si sanatate va doresc.

  • Maestre pentru politrucii de azi UE e URSS-ul celor din anii 50. De aici și reacția lor ipocrită in fața oricărei critici. Sinceritate ? Nu ! Doar oportunism de cea mai joasa speță. A te tăvăli cu acest Stănescu pentru ce spune înseamna a-i da importanță.

  • Metoda lui Macron este metoda lui Hagi Tudose ! Sa taiem coada pisicii sa nu iasa aerul conditionat ! Doamne ce lideri de mucava avem !

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Maestre, este posibil ca domnul Viktor
    Orban să aibă dreptate, că rușii au o armată puternică , sunt o nație tenace și curajoasă și pot câștiga războiul ,dacă nu cumva nu l -au câștigat deja prin evenimentele petrecute până la ora actuală ! Ce discurs să țină Ciucă „al nostru „sau Johannis despre un eventual rezultat al războiului din Ucraina ? Ar avea ei noțiunile de strategie militară și vocabularul adecvate să o facă ? Vă mulțumim pentru un jurnal video de excepție, foarte frumos și foarte interesant, Maestre Ion Cristoiu ! O săptămână frumoasă vă dorim ,Maestre !

    !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *