Reprezentanții a 14 facțiuni palestiniene, inclusiv Fatah și Hamas, au semnat „Declarația de la Beijing”, document prin care se angajează să pună capăt disputelor interne și să consolideze unitatea palestiniană

Viktor Orban – un exemplu de întruchipare a intereselor țării sale

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Viktor Orban – un exemplu de întruchipare a intereselor țării sale”

  • Piesa din telefon exclusă garanției arată ca este vorba de un defact de fabricație de un viciu ascuns
    In aceste condiții sunt de făcut trei pași
    1 un document scris ca nu se oferă garanție la ecran
    1a dovada ca la cumpărare ati fost înștiințat de vest aspect in prospectul produsului
    2 o adresa la ANPC ca ati cumpărat un produs care contravine normelor europene de punere pe piața și ca și client ati fost înșelat
    2a acea adresa este baza legală pentru a fi dezdaunat
    3 obligația vânzătorului de a returna întreaga suma achitata la achiziție in urma răspunsului ANPC
    ANPC are obligația sa scoată de la vinzare produsul sa oblige vinzatorul recheme cumpărătorii sa le ia dispozitivele și sa le returneze banii

  • nationalismul care se armonizeaza cu Marele Reflux e din povestea Artificializarii.
    nationalismul care se manifesta in Patria care e insasi Natura e singurul țnationalismț care mai conteaza in mod absolut. ( Marele Reflux e o exprimare relativa, cum a fost si Marele Flux, abia pozitionandu te intre cele doua si tratandu le cu egala consideratie ‘faci Pace’

    ‘interesele nationale’ care sint proprii Marelui Reflux sint o Actiune …generatoare de Reactiuni care urmaresc echili…brrr!..area absoluta :))
    ‘interesele nationale’ care urmaresc implinirea Artificializarii …iar sint Actiuni,

    Calea e ‘navigatul avandu l in panze pe insusi Vantul’ :))

    Pacea e tot una cu lipsa reactiunilor. atunci cind ‘interesele nationale’ genereaza reactiuni, ele sint din povestea Razboiului.

    singura varianta ramasa?
    pai …nationalismul Pur!, adica ala in care Patria e chiar Natura 🙂 :))
    fza e ca nu exista pe lumea asta o meserie dasta care sa poata fi invatata tot paici, adica ‘prin Acumulare’
    acest gen de patriotism Pur, e ‘invatat’ prin Daruire, adica e un Dar!:)), adica ai primit Patriotismul in dar inca dinainte de a te naste:))), iar asta s a intamplat pentru ca alte generatii, inaintea ta, au Gradinarit patriotismul.
    prin urmare doar Gradinarind patriotism poate rasari pe ogor Patrotismul.
    deci, cum s ar zice, singura varianta ramasa e, totodata, un dar al Naturii.
    cerneti neamul, ca pe malai, si daca are cine l cerne,..ca si aici e nevoie de unul Capabil:)), fara de care ‘cernerea’ e un terci si atat, prin urmare …are cine cerne neamul?! ca fara el nimic nu poate fi Urnit 🙂 :))))
    ( ce haios suna :))))) )

  • Viktor Orban – un exemplu de întruchipare a intereselor țării sale

    interese acoperie de alte interese …si tot asa
    de unde rezulta ca interesele tarii se manifesta daca si numai daca se afla pe ultima coaja de ou ( care acopera toate celelalte oua, mai mititele, din interior.

    interesele civilizatiei urmaresc Artificializarea. nu te poti opune acestor interele, pentru ca ele sint acoperite de coafa unuia dintre ouale pe care le ciocnim de Paste :)))

    si mai sint niste ‘interese’, ale Naturii, si nu te poti opune acestora, pe motiv ca ele sint acoperite de …celalalt ou cu care ciocnim de Paste:))

    insa indiferent despre ce vorbim, cojile de ou capabile sa infasoare celelalte dinamici sint una dintre cele doua de mai sus, cu precizarea fundamentala ca unul dintre ouale astea e …imaginea din Oglinda a celuilalt.

    prin urmare interesele nationale sint …ca si cum n ar fi, daca ele sint altele decit …ori interesele Artificializarii, ori cele ale Naturii.

    prin urmare iata care sint interesele natiunii care isi are ca Patrie chiar Natura: interesele Naturii.
    tot asa cu celalalt tip de interese, ca ‘interesele nationale’ se exprima prin superpozitii :))), in caz ca Patria ta e Artificialul interesele sint proprii Antinaturii.

    intre aceste doua tipuri de interese, unele fiind Interesele, iar celelalte Antiinteresele, ai de ales…
    de ales…( alea SAU alelalte )
    …sau mai e o varianta, ‘sa faci Pace!’ :))) ( alea SI alelalte )

    prin urmare s ar parea ca Pacea nu inseamna sa te declari fan al ‘Intereselor’, ci …sa le tratezi pe ambele cu egala consideratie
    _______________
    interesul unui neam,
    si in masura in care si noi sintem o chestie dasta …si interesul nostru! :)),
    e ‘sa faci Pace intre ‘superpozitiile Intereselor care se manifesta pe planeta, azi, care mai sint doar doua, daia e si olecut simplu de facut Pace, ca mai sint doar doua nu doar in teorie, ci si in practica :))

    prin urmare interesul unei natiuni e doar unul: sa l vare pe SI intre Superpozitiile Interesului,
    ce rezulta putind fi …cifrat:)) astfel:
    Natura SI Artificializare, dind ‘cezarului’ ce i apartine, Artificializarea, insa ramanand pe Pozitia care e si Referinta Absoluta a Creatiei, adica in Dinamicile Naturii.
    ________________
    mai inainte sa vorbim despre ‘interesele nationale’ s ar parea ca nu e chiar lipsit de sens sa ne apucam sa Definim ‘Interesele’, abia dupaia discutind pe tema lor.
    toata lumea e cu interesele nationale in brate insa nu prea e inghesuiala la deslusit Definitia ‘intereselor’ :))

    una peste alta…se incepe cu Definitia. chit ca opiniile despre ‘cu ce incepem’ pot fi in mod reativ diverse…
    ___________________
    Interesele Nationale pe vremea Metamorfozei…
    pai ..asta suna a tema tocma buna pentru un doctorat:))))

  • Victor Orban referitor la neadmiterea Romaniei in Schengen a spus : „Decizia noastra „, de fata fiind Ursula. Putea sa spuna, decizia Austriei. Un om corect spune adevarul. UE a hotarat, Austria a executat.

  • Am cosultat putin internetul si am ajuns la concluzia ca „ecranul telefonului nu intra in garantie” este o gaselnita romaneasca.Chioscul de unde ati cumparat telefonul trebuie sa va rezolve problema fara nici un comentariu: terminal nou sau ecran inlocuit.

  • V-am ascultat cu mare atenție,mai ales pațania cu telefonul Samsung pliant.Piata e plina de capcane si cit de atent esti uneori „musti” (tot vorba dvs. folosita in alte imprejurari).Mare publicitate li s-au facut acestui tip de telefoane,iar abia acum dupa ce v-am ascultat vad ca intuitia mea nu a dat gres.Mi s-a parut dubioasa rezistenta in timp a ecranului la indoiri repetate drept pentru care am preferat sa cumpar un telefon obisnuit.Ce vreau sa spun este ca m-a costat enorm sa renunt.Dupa cum spuneti si fabricantul a avut acelasi dubiu si ca atare a scos aceasta posibila avarie din lista celor acoperite de garantia terminalului.Asta cam seamana a escrocherie din partea Samsung numai buna de mers cu ea in instanta,dupa parerea mea.Ecranul pliant este o noutate mondiala dar se vede ca nu a fost suficient verificata si totusi le-au bagat pe piata.Nici ei nu au fost siguri de comportarea ecranului,din moment ce reparatia nu e acoperita de garantie.SAMSUNG Galaxy Z Flip3 5G,caci despre el e vorba,nu este deloc ieftin.Aici in Spania in Amazon se vind cu 718€.Imi permit sa va spun ca eu i-as da in judecata.I-as intreba (numai) de ce ecranul e scos din garantie,el fiind parte din telefon iar avaria s-a produs dintr-o cauza care le apartine in totalitate si in timpul garantiei

    • problema e alta, dorinta de a vedea o singura imagine privind un ecran pliabil. nu merge, nenica. dunga pe mijloc ar fi fost insesizabila daca pe o parte, pe o juma de ecran, vedeai o imagine, iar sucind telefonul cu capul in jos vedeai ..tot imaginea aia, insa pe partea ailalta :)))
      deci telefonul pliabil care ti arata o singura imagine pe tot ecranul e total dezechilibrat, la un moment dat te trezesti, in mod implacabil, cu o dunga pe mijloc, si e cam nasol, asta cam asa e :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *