Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Vine valul patru… Nu este ciudat că nimeni nu a pregătit spitalele, nu a lucrat la protocolul de tratament?

În Franța, rezultatul unor proteste masive, întinse pe durata a patru săptămâni, regulile pașaportului verde au fost modificate. Sub presiunea străzii, valabilitatea testului negativ a fost extinsă de la 48h la 72h, prezența la medicul generalist nu mai este condiționată de vaccin și alte câteva schimbări. Schimbări mărunte, dacă mă întrebați, fără amploare, esențialul fiind că acest pașaport verde rămâne în picioare, mai mult, a fost și înnobilat cu aura constituționalității. În Italia, aceeași poveste, inclusiv călătoriile interne cu trenul sunt condiționate de acest document. În Germania se pregătesc restricții pentru nevaccinați și, surpriza etapei, ministrul german al Sănătății propune testarea tuturor, inclusiv a vaccinaților. În Australia sunt carantinate orașe cu două milioane pentru zece cazuri de infectări. Acesta este realitatea obiectivă, suntem toți prinși în această secvență temporală. În parafraza numelui unui film celebru, se pare că nu există o țară pentru nevaccinați…De fapt, nu numai pentru ei, ci o lume fără covid..
Mai țineți minte cum, încă de anul trecut, eram anunțați de diverși clarvăzători despre noul normal, „nimic nu o să mai fie cum a fost”, „nu ne vom întoarce niciodată la viața dinaintea pandemiei”? Aveau dreptate! Cohorte întregi de drepturi și libertăți au devenit caduce, irelevante. Nu întâmplător în Franța au protestat și oameni vaccinați, îngroziți de acest pașaport, de fapt un bilet de voie pentru a trăi în societate. Ce va împiedica inventarea nevoii pentru doze multiple? Ce va împiedica, „grație” succesului obținut în dresarea unei părți importante a oamenilor, să nu „scape” din alte laboratoare alți viruși? Periodic, la nevoie, de câte ori se impune un dresaj nou. Ce va împiedica Statul (orice stat) să nu vaccineze, trateze forțat, experimental, pe oricine, oricând? Deci când vă simțiți speciali, neatinși de aceste reguli discriminatorii, pentru că v-ați vaccinat, faceți un exercițiu de imaginație.. Dacă acesta este numai începutul? Dacă din speciali mâine deveniți paria? Nu ajutați acești nebuni să transforme vaccinul, din procedură medicală, individuală, în instrument de control și de segregare..
Ce conține vaccinul? Știu, libertate, feri, feri – fericire, călătorii la 5 stele, destinații exclusiviste, nu? Nu! Conține mulți bani, multe minciuni, libertatea de a te infecta, de a transmite, de a participa activ la instaurarea unei dictaturi și, până la proba contrară, speranța de a nu face o formă gravă. Ce vaccin este acela care se echivalează în mici, în excursii, în bani, făcut oriunde, oricui? Câți ați fost informați onest despre efectele adverse? Nu-i grav, se face inventarul acestora în tandem cu vaccinarea.. Ce procent dintre infectați dezvoltau o formă severă, iar vaccinul a împiedicat această desfășurare? Care este rata de moralitate? De ce nu au fost efectuate autopsii? Multe întrebări, răspunsurile sunt olecuță strâmtorate. De ce s-au cumpărat doze în avans? Este campania de vaccinare o campanie de marketing și de eliberare a supra stocului de doze?
Vine valul patru… Nu este ciudat că nimeni nu a pregătit spitalele, nu a lucrat la protocolul de tratament? În schimb pentru diverse simulări, X infectări pe zi, coincidență același număr în toate țările, a fost timp și interes. Culmea civilizației, țările cu rata de vaccinare cea mai mare (Islanda – 93%, Israel, UK) sunt cele lovite cel mai timpuriu de acest val.. Medievală fiind, nu pot să nu mă gândesc la avertismentul savantului belgian :vaccinarea în timpul unei pandemii forțează virusul să se adapteze, generând tulpini noi, mai agresive. Cine are timp să asculte vorbele unor specialiști neagreați? Sfaturi valide pot da toți marțafoii, nulitățile scoase la lumină de pandemie:stați în casă cu masca, nu vă duceți în vizite, izolați vă ca niște imbecili triști, spălați cu dero merele, folosiți dezinfectantul în exces, nu vă adunați la restaurant în număr mai mare de șase, dar mergeți la Electric Castle și drogați vă puternic… Multe povețe de acest calibru!
Cum explică cineva, un specialist, oricare, că România, necivilizată și populată de proști nevaccinați, stă foarte bine, petrece la mare și nu are cazuri? Lăsați cifrele umflate, cazuri reale, spitalizate, decese. Pare că soluția corectă este să stai deoparte de „știință”.. Ce fel de vaccin e acela dacă este refuzat și de către medici? Medicii nu sunt imunizați natural? Cum nu, dacă au lucrat cu infectații direct?
Cum arată viitorul? Regatul obedientilor, neîntrebătorilor, dispușilor la orice pentru dreptul de a consuma, de a se conforma. Oribil. Rușinos. Laș. O epocă a absurdului. Logica este interzisă, încurcă. Scopul este să ne luptăm noi cu noi. Vaccinații cu cei nevaccinați. Heretosexuali cu LGBT. Albi cu negri. Femei cu bărbați. Noi, toți, cu statul. Neîncredere. Haos. Sărăcie, violență, vacanța legii, junglă. Ce altceva să fie? Sclavie modernă.
Totuși, există și alte boli. Oamenii mai și mor. Exista viață și fără să ai vacanță un an. Și fără să alergi să cumperi orice rahat inutil aflat în trend. Și fără să mergi la festivaluri snoabe.
Dacă înțelegem aceste adevăruri, e posibil să mai avem o șansă. (Sursa: Facebook Ana Iordănescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Vine valul patru… Nu este ciudat că nimeni nu a pregătit spitalele, nu a lucrat la protocolul de tratament?”

  • Ce e ciudat e de ce poporul e atit de înapoiat ca o majoritate nu sau vaccinat. Aici în SUA 95% care ajung în spital acum cu virusul sănt nevaccinați. Trebuie sa fi redus la cap sa fie nevacinat. În Polonia și Ungaria 60+ din populație șint vaccinați. Problema e ca Romani nu sănt prea răsăriți. O sa vadă pe pielea lor tragedia care vine din păcate. Câți bunici o sa moară fără motiv, din ceva complect preventiv. O tragedie de prostie.

    Chiar că trebuie să fie nebun sa vezi spitalurile se umple cu nevaccinați (în SUA) și sa crezi ca vaccinul nu funcționează. Asta e foarte clar.

  • Doctorii au fost platiti sa taca. 1% inconstienti iar restul ticalosi in prima faza. Ulterior constiinta i-a intors pe multi dintre ei. In curand va trebui sa fie administrat vaccinul nemijlocit de catre politicieni…

  • Se pare ca toți suntem niște lași ….inloc sa comentam in fata ecranului TV sau pe la colturi , ar trebuii sa ieșim cu toți in strada si sa-i alungam de la conducerea tarilor pe acești ticăloși speculanți , care vor sa ne înrobească . Si datorita acestei lasitati , sunt tot mai puternici , dar cei mai lași sunt medicii care tac si cei care sunt pro vaccinare . Minciuna si înșelătoria este la ea acasă in zilele noastre si nu ar fi de mirare ca ele sa fie si plătite cu bani grei .

  • „[…] avertismentul savantului belgian :vaccinarea în timpul unei pandemii forțează virusul să se adapteze, generând tulpini noi, mai agresive.”.
    Asta zice nevastă-mea de când a început „revoluția” cu vaccinarea. Ea e chimistă, dar a lucrat pe vremuri la Cantacuzino, pe vremea când acolo se mai produceau și vaccinuri, nu numai sinecuri pentru amantele Armatei Române. Are o carte groasă, Tratat de virusologie medicală, ediția din 1991, de Nicolae Cajal (academician, om ca lumea, nu pensat semidoct) în care chiar așa scrie, că nu se vaccinează în pandemie.
    Că și zice, ea: „mă, ăștia care împing vaccinarea ori n-au citit cartea și sunt proști, ori au citit-o, și sunt ticăloși”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *