Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Violeta Alexandru ia decizii în numele lui Nicușor Dan

„Violeta Alexandru anunță desființarea a 20 de companii municipale”.
Asta e știrea. Dar cine este Violeta Alexandru? Este ea primarul Capitalei? Parcă era un băiat, un domn, un nene. Nicușor Dan se numea. Nu mai este? A fost înlocuit prin tragere la sorți cu doamna Alexandru Violeta Viorica?
Ca ce chestie anunță Violeta Alexandru desființarea companiilor? Este domnia sa măcar membru în CGMB? Nu este, din câte știm toți. Este deputat.
Și, atunci?
Poate că măsura e bună, poate că nu, dar de când ia un parlamentar decizii într-o primărie? De când un parlamentar se bagă peste deciziile pe care trebuie să le ia un Consiliu General?
Aaa, e șefă pe linie de partid, șefa PNL București. Am înțeles, dar nu partidul decide, ci CGMB și primarul.
Să mai amintim că partidul doamnei Alexandru, PNL, a obținut doar 19,31% din voturile pentru CGMB? Că are doar 12 consilieri generali, adică este pe locul 3 din 4?
Deci de ce Viorica Violeta Alexandru face anunțuri care nu țin de Camera Deputaților, ci de PMB, unde ea nu are nici o calitate?
Altfel, e bine. Parcă suntem înainte de 1989, când nu contau alte decizii decât cele ale partidului și ale securității. Sper că doamna vorbește în numele partidului, în numele securității vorbind ficiorul de la PNL Sector 1.
(Text de Patrick André de Hillerin)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *