Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Vizita lui Vladimir Putin la Mariupol în prefața vizitei lui Xi Jinping la Moscova

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Vizita lui Vladimir Putin la Mariupol în prefața vizitei lui Xi Jinping la Moscova”

  • Domnu’ Cristoiu,

    Personal nu cred ca vizitele lui Johannis si Assad sunt intamplatoare. S-ar putea sa aflam peste o vreme ca de fapt si unu’ si altu’ au ajuns acolo in acelasi timp fiindca au schimbat mesaje dispre NATO si Kremlin. Nici vizitele anterioare in Japonia si Singapore n-au fost in interesul Romanaiei ci tot in interes NATO. De-asta nici nu-i pasa de nimic din ce se vorbeste in Romania. El si nevasta-sa se tin de mana si se pupa-n cioc fiindca sunt porumbeii NATO si nu le pasa de nimic…!
    Sa nu ziceti ca nu v-am spus… 🙂

  • Medvedev a declarat că îl trimite pe Oniks la Haga în locul lui Putin și chiar foarte repede cu o viteză hipersonica…..

  • Excelent comentariul zilei!
    Cei doi turiști parcă-s două vrăbiuțe pe un ram, fericite de sosirea primăverii… Mers de mână peste 60 de ani am văzut doar în filmele cu final siropos din categoria si au trăit fericiți până la adânci bătrâneți…
    N-am auzit pe medicii esteticieni că s-ar putea corecta ridurile gâtului dar o eșarfă putea face minuni?
    Legat de noua vizită exotică cred că cineva din anturajul președintelui a greșit intenționat protocolul.
    Ieri limbajul tuturor televiziunilor de știri era la nivel de CAP imediat după colectivizare; toți reporterii și moderatoarele ba chiar și invitații se întreceau în epitete răutăcioase, de prost gust. Vorba unui prezentator, festivalul epitetelor.

    • @Gabriela a scris pe 20/03/2023 la 13:27
      Gabriela,tot sistemul e „strans unit”…va aduceti aminte…”suprema unitate de granit”…l-au bagat pe asta sageata la inaintare sa distraga atentia si intre timp,inainte sa se prabuseasca tot,niste unii si unele dau ultimele tunuri…
      https://www.national.ro/social/comisia-europeana-a-interzis-romaniei-sa-redeschida-carbunele-in-caz-de-criza-energetica-790707.html
      Băncile cad masiv la bursă după preluarea Credit Suisse. Tranzacția nu i-a liniștit pe investitori: „Problema a devenit globală”
      https ://ziare.com/probleme-banci/banci-actiuni-bursa-prabusire-preluare-credit-suisse-ubs-1794966 20 Martie 2023
      Parlamentarii consideră că 7.500 de lei în plus reprezintă prea puțin- nu le ajunge 20 Martie 2023
      https: //4media.info/parlamentarii-considera-ca-7-500-de-lei-in-plus-reprezinta-prea-putin-nu-le-ajunge/
      https ://60m.ro/2023/03/20/tun-de-80-de-milioane-de-euro-sub-patronajul-lui-florin-spataru/ 20 Martie 2023
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

      • Nassim Nicholas Taleb: globalizarea nu are numai părți bune; creează o fragilitate de ansamblu, oferind aparența unei stabilități însă ” creează lebede negre devastatoare.Mama Natură nu iubește nimic din ceea ce este prea mare pentru că este fragil. Sistemul FINANCIAR s-a umflat dand nastete unor structuri birocratice gigantice, când cade una, cad toate. Dacă totuși o criză financiară apare, ea se desfășoară la scară globală.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *