Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Vizita lui Xi Jinping la Moscova: un moment deosebit în noul Războiul Mondial

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Vizita lui Xi Jinping la Moscova: un moment deosebit în noul Războiul Mondial”

  • Aveați la un moment dat o corespondentă din Franța. Cred ca ea ne-ar fi făcut sa înțelegem ce vizionar e Macron, cei care manifestează sunt de fapt oameni de la marginea societății, cei care susțin proiectul pensiilor reprezinta de fapt „majoritatea tăcută” care „produce” pentru Franța, iar asumarea raspunderii a guvernului e de fapt un gest democratic pentru că e prevazut de Constituție pentru ca problema”arde” și e nevoie de masuri decisive. Evident niște cifre „oficial” care ne-ar arăta situația „dezastruoasa” din sistemul de pensii ne-ar convinge de tardivitatea masurilor luate acum, întâmplător în mandatul lui Macron. Unul din „motoarele economice ale Europei” a rămas în urma altor țări europene și probabil există niște discuții la Bruxelles pentru uniformizare vârstei de pensionare la nivelul UE, iar Franța ar fi dat un exemplu negativ.
    Nu ne spune nimeni dacă acolo sunt „pensii speciale” și cum „greveaza” bugetul nemaivorbind de nerespectarea principiului contributivității…

    • ????! Si eu am mare incredere in doamna corespondenta de la Paris. Chiar imi fac programul dupa pretioasele indrumari ale domniei sale, altfel nu stiu ce m-as face?!

  • Domnu’ Cristoiu,

    Pocnitoarea tocmai a fost anuntata chiar de Donald Trump: urmeaza sa fie arestat marti!… 🙂

    Asta da eveniment pentru tot occidentu’!… Ca doar „democratii” il urasc pe Trump fix ca pe Putin.

    Daca tot nu pot sa-l mazileasca pe Putin, macar sa-i puna catusele lu’ Trump ca sa vada lumea ca democratii au „muschi” si sa-si bage toti mintea-n cap daca vor sa ramana „tineri, liberi si fericiti”… !

  • Nu va fi niciun atentat nicăieri.
    Rotativa mult discutată nu cred că va avea loc, mai degrabă au șansă alegerile anticipate dar nici PSD și nici PNL nu-s așa umflate ca în sondaje.
    Legat de absolvenții de jurnalism din nefericire nu prea au talent că ăsta nu se dă odată cu diploma. Despre modul în care a decurs conversația cu studenții la vizita Dvs. să știți că este exact aceeași situație și la facultățile tehnice, adică tu vorbești, tu asculți, tu pui întrebări și tot tu răspunzi.

  • Diversiunea are sa fie mai profunda
    Mîine in jurul ore 17 sau 5 PM presa americană o sa anunțe ca tata mosu a făcut un infarct
    Aici o sa fie ora 21 la București 22 deci o sa fie prime time și o sa ne culcam cu sufletul la gura in imaginile girofarurile albastre de la spitalul din WDC unde este Robinette
    Luni presa mondiala o sa comenteze buletinele medicale din ora in ora și felul cum KH se succede la putere
    Ce spune constituția american ce se face in asemenea cazuri
    Luni sera o sa aflam ca starea este stabilă
    Miercuri ca s-a întors la birou
    A trecut vizita lui Xi in Rusia

    Pe mine m-ar interesa de la prietenul Dvs din China un comentariu cu privire la cum reflecta presa și partidul comunist chinez vizita lui Xi in Rusia

  • hahaha, domnule Cristoiu! de mult nu am mai ras asa, ati bagat mortul in casa politicienilor nostri!!! sa vedeti ca nu mai ies astia din casa, sa nu fie asasinati!!!!!……demential……!!!!!!!….. Apropos, sa trimita americanii velierul ala sa caute drona…..daca au reusit aia sa arunce in aer Nord Stream, ….ce este o drona pt ei ?? peanuts….sunteti superb!!!!!

  • Recunosc că în această dimineață n-am niciun gând privitor la o posibilă diversiune în timpul întâlnirii dintre Xi și Putin.
    Poate mai spre prânz, dar e mai bine să nu contați pe mine 🙂

  • Stimate maestre ,
    1.Aici , in Europa , chiar si la noi , a mai existat un imperiu puternic : Taratul Bulgar ( primul ). In anul 800 isi stabileau in intelegere cu francii lui Carol cel Mare , frontiera pe Tisa. Si in timp ce Imperiul lui Charlemagne se prabusea dupa o generatie , impartit intre succesori , Taratul Bulgar a inflorit cel putin pana in 937 dupa care declinul s-a incheiat in 1018 cand Basileul Vasile Bulgaroctonul l-a desfiintat.
    2.In ceea ce priveste Putin si pacea : daca Putin accepta pacea acum , aceasta echivaleaza cu infrangerea Rusiei , amanarea problemei pt care a si declansat invazia din 24 feb 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *