Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Vlad Voiculescu, în stand by. Guvernul a dat o OUG care întârzie numirea lui în funcția de viceprimar al Capitalei

Nicușor Dan, tras de Ludovic Orban, a colindat, luni, spitalele din București, să verifice starea secțiilor ATI.
Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, care așteaptă de aproape două luni să fie viceprimar, a mai înghițit un broscoi, având în vedere că el nu a fost invitat la pelerinaj. Deși este de notorietate răceala care s-a instalat între el și primarul general, până se vede cu sacii în căruță, Voiculescu se poartă cu mănuși cu el, dar îi taxează pe liberali.

Într-un interviu pentru spotmedia.ro Voiculescu povestește cum ar fi rezolvat el situația. Și speră că o va putea face: „Și o să vedeți curând, o să vă arat, odată ce voi avea posibilitatea asta, ce s-a întâmplat, ce se întâmplă în spitalele din București”.
Doar că acest „curând” mai durează. Subtil, Vlad Voiculescu pasează tergirversarea în curtea guvernului.
„Consiliul este legal constituit doar că după alegeri (a doua zi după ce Nicușor Dan a depus jurământul de primar general – n.red) a venit o OUG a Guvernului, care a stabilit că viceprimarii, respectiv vicepreședinții de Consilii Județene, nu se pot alege decât după ce ultimul consilier a fost validat și a depus jurământul. Lucru care nu s-a întâmplat pentru că anumiți consilieri, și de la București, și din alte părți din țară, s-au retras”, a explicat Voiculescu.

El a adăugat că nu înțelege de ce a fost nevoie de acest act normativ: „Pot să vă spun doar că nu am fost consultați. Nimeni nu a fost consultat. A fost una din acele OUG pe care toată lumea le-a văzut în Monitorul Oficial, nu înțeleg care este rațiunea”.

În ceea ce privește relația lui cu Nicușor Dan, Voiculescu spune că este bună. „Nicușor Dan mi-a confirmat că vrea să convoace Consiliul General imediat ce lucrul ăsta este posibil și că va respecta întocmai protocolul și angajamentul făcut în fața bucureștenilor”, a precizat Vlad Voiculescu.
Fostul ministru a avertizat că tragedii precum cea de la Piatra Neamț se pot întâmpla oricând în orice spital și a ridiculizat declarația ministrului Nelu Tătaru referitoare la depolitizare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vlad Voiculescu, în stand by. Guvernul a dat o OUG care întârzie numirea lui în funcția de viceprimar al Capitalei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *