Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Vladimir Putin a anunțat alipirea la Rusia a 20% din teritoriul Ucrainei

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Vladimir Putin a anunțat alipirea la Rusia a 20% din teritoriul Ucrainei”

  • „Niciodată să nu spui Niciodată !” Prin alipirea teritoriilor ucrainene cucerite la ” Mama Rusia „și prin referendumurile pe care vrea sa le țină în aceste teritorii , Putin de fapt vrea să avertizeze că prin stabilirea noilor grăbite, oricine se va face vinovat de încălcarea lor – desi și această alipire este un fapt de agresiune asupra poporului ucrainean – va fi atacat, posibil și cu arme nucleare !Vă mulțumim pentru un jurnal video excepțional, domnule Cristoiu !

  • Buna seara Maestre!
    Azi cica a avut loc nu stiu ce reuniune la care a participat si ministrul energiei din Azerbhaijan, cum s-o scrie, care cica ne-a refuzat elegant cu privire la gaz spunand ca este coada prea mare. Site-ul era rusofob nu antiamerican, DCnews mai precis. Pai parca noi aveam gaz de ce trebuie sa cerem la azeri?
    In conditiile in care coada e mare, azerii au dictatura, dar sunt buni ca si Maduro in Venezuela, se bat cu armenii si Baba cu chibrituri ii sprijina pe armeni poate sa-mi spuna si mie cine a stins lumina in Occident?
    Tot azi a circulat o gluma foarte simpatica pă NET: cică ce ocupa rusii la realitatea Tv se elibereaza imediat la antena 3.
    Eu am senzatia ca vom fi tradusi a 7 a oara pt ca pare ca Occidentul si-a pierdut busola. Inclin sa cred ca nu adormitul de Reagan a daramat zidul Berlinului, asa spun documentarele BBC ca omu avea o problema cu somnul, ci tradatorul de Gorbaciov cum spun unii este artizanul. America reusea si ea prin Nicaragua, Panama ca-n rest si-a cam rupt gatul. Castro a batut-o cu doar doua avioane in golful porcilor. Asa spun ei, americanii fuduli, ca noi n-aveam de unde stii cate avioane avea Castro. Vai mama noastra!

  • Rusia a dat exemplul. A luat ce avea in Ucraina. Urmeaza ca si China sa isi ia Taiwanul. Mutam razboiul, NATO va pleca cat de curand in razboiul cu China. Nu va mai fi Zelenski vedeta. Pacat ca cei mai pacaliti sunt cei din UE.

  • Fara tot litoralul , beleaua e amanata. Ca alternativa la lasarea Odesei Ucrainei ,
    ar fi metoda israeliana a controlului prin bombardarea continua a infrastructurii de orice fel din teritoriile palestiniene.

  • Sa ne lămurim…
    Occidentul da arme și bani sa distrugă federatia rusa,corect?
    Cu ce prilej face asta ,a atacat cineva federatia rusă..si occidentul a profitat de ocazie sa o dărâme?
    Întreb ca să ne lămurim,sa nu existe dubii….,personal consider că nu exista un singur vinovat pentru ca s-a ajuns aici și cu siguranță exista o cale muuult mai buna , dar binele triumfa destul de rar.
    De la dumneavoastră sunt de așteptat soluții,în situația data,nu doar comentarii (de cele mai multe ori …originale)….,de comentat poate să comenteze oricine,nu?

    • @@@
      la nivelul asta, adica Nivelul Cuantic, ca pe el se afla Civilizatia, solutiile sint exclusiv de tip ‘Bine SI Rau’, prin urmare calea e a…exprimarii prin Superpozitii, iar despre ea s a tot comentat paici, pe saitul Maestrului, ma si mir ca n ati auzit de ea:))

      intrebare: Ioan, in pustiu,…comenta? :))) ( io zic ca asta facea:)) )
      ca asaaa…oricine poate comenta, insa nu orice e un ‘ioan’, asa i? :)))),
      prin urmare…
      …’capul mesei’ e acolo unde e omul, …si intr un sant de ar fi, asa ca luati aminte la zicerile Maestrului :)),
      …daca vreti!, evident 🙂
      daca nu, nu 🙂

    • Occidentul/NATO/SUA au alimentat tensiunile din Ucraina, au sprijinit o schimbare de regim nedemocratică care a dus la înlăturarea unui regim pro-rus, au instruit și înarmat grupări paramilitare naționaliste și rusofobe, nu au garantat (așa cum și-au asumat) respectarea prevederilor acordurilor de la Minsk, care ar fi trebuit să pună capăt agresiunilor din Donbas, au refuzat să ia în seamă temerile, legitime sau nu, ale rușilor cu privire la siguranța națională în fața expansiunii NATO până-n coasta lor. Americanii nu l-au lăsat pe Trump să se apropie de Rusia și să-și unească forțele împotriva Chinei, și până la urmă au împins Rusia în brațele Chinei.

      Rușilor li s-a întins o capcană, în care au căzut atunci când au invadat Ucraina. Au fost provocați să facă ei primul pas ca să îi poată înfrunta Vestul de pe o poziție de superioritate morală. Ucraina a fost de la destrămarea URSS-ului de interes pentru Occident, nu pentru menținerea stabilității în regiune, ci ca o posibilă armă pentru destabilizarea și distrugerea Rusiei. Are importanță că e vorba de Ucraina (teritorii cu apartenență istorică rusească și populație rusofonă). Dacă era vorba de teritoriile românești, mă alăturam și eu celor care îl numesc nebun pe Putin.

      • @Au fost provocați să facă ei primul pas ca să îi poată înfrunta Vestul de pe o poziție de superioritate morală.

        fiind foarte foarte morali…daia au facut așa:)))
        Se folosc de rusi, care ating scopurile, pentru a si le atinge pe ale lor. atata tot.

      • De unde ar mai fi aparut ‘pandemia de efecte ale sanctiunilor’, spre ex, daca ar fi semnat un tratat?!:))

  • inca din 2014, de la discursul pe care l consider referinta ulterioara a dinamicilor Rusiei,
    Putin a spus ca Noua Lume, pe care rusii nu si o doresc, nu va exista,
    in cazul in care Rusia nu e parte a procesului de Definire a ei.

    Simplu ca buna ziua!

    Daca, dupa discursul din 2014, inca mai astepti ca rusii sa stea cu mainile in san si sa si plinga de mila ca Noua Lume o sa i matureee…inseamna ca pui la indoiala felul de a fi a rusilor.

    Noua Lume e o manifestare implacabila, pentru ca oricum altfel civilizatia se duce naibii, asemenea tuturor celorlalte civilizatii marete din istorie.
    Noua Lume aduce cu ea dinamici nou-noute, pentru ca esenta ei e Artificializarea.
    ciudat nu e unii n au nicio framantare in fata ei, nu ca unii au :))))

    este un ‘razboi’ despre Artificializare, el se numeste Metamorfoza Civilizatiei, procesul de nastere a Noii Lumi e cu ‘durerile facerii’, cu e epuizant, insa in final Metamorfoza se va manifesta, Noua Lume va face ochi, Inteligenta Artificiala va fi noul zeu.

    in timp ce unii privesc lung catre vreo pandemie sau spre toate pandemiile care impanzesc sistemele sociale, cele care li se schimba chiar in timp ce ei privesc sint propriile sisteme sociale :))),
    pentru ca in fapt despre asta e vorba, restul sint parte a efectele speciale ultradeosebite folosite in Metamorfoza 🙂
    ____
    e despre Noua Lume,
    nu despre pandemii, nu despre crize, nu despre operatiuni speciale,
    ci despre Nasterea Noii Lumi,
    una a carei doctrine e Transumanismul, Artificializarea.

    • rusii au spus inca din 2014 ca,
      in lipsa accesului la setarile ecuatiei de miscare a Noii Lumi,
      astfel incat ei sa si pastreze componenta Naturala dupa cum doresc ( ca de asta au spus despre Noua Lume ca nu si o doresc! ),
      Noua Lume nu va exista. ( la modul ca se poate duce dracu’ fara probleme, cu tot cu planeta )
      pai inca din 2014 au pus pe masa…totul!, e un mister de ce unii se minuneaza acum auzind ca rusii au pus pe masa chiar…totul. Artificializarea dinamicilor civilizatiei chiar despre asta e, despre ‘totul’, despre Natura :), la asta renunti intrand in Noua Lume :))

    • oamenii vorbesc despre pandemii, poate chiar despre pandemiile care impinzesc sistemele sociale, insa nu vorbesc despre Noua Lume,
      in numele careia se poarta ‘pandemiile’ sau ‘operatiunile speciale’
      :))

      toata ‘distractia’ de pe planeta e despre Noua Lume.
      unii si o doresc, altii nu, insa despre ea e vorba.
      faptul ca unii si o doresc, iar altii nu, genereaza deranj, insa tot despre Noua Lume e vorba :)))

      despre Noua Lume, aia despre care ‘lumea de acum’ tace malc :)))

    • actiunile rusilor de azi sint despre ‘discursul din 2014 de la Soci’, nu despre nu s ce chestii intamplate la caderea urss.
      a, ca sint si! despre chestiile alea, da, asa e, insa discutiile despre ele au aparut atunci cind acestea au influentat in mod fundamental tranzitia catre Noua Lume, deci abia atunic cind s au bagat in ciorba Noii Lumi.

  • Dragii noștri politicieni, deși au zero realizări, în dispreț profund față de populația sărăcită a țării, au decis pe ascuns să-și majoreze veniturile nici mai mult, nici mai puțin decât cu 27%! Noroc că s-a aflat de la CCR. Te pomenești că este sustenabilă creșterea veniturilor și așa f. mari pe care le au! Pentru majorarea pensiilor pensionarilor nu au că vezi bine Doamne nu este sustenabilă creșterea! Chiar așa să fie?! Așa ceva nu se uită și nici nu se iartă!
    Despre ce se întâmplă prin vecini numai dezinformări primim. E o exaltare nesăbuită pe la televiziuni care toacă verzi și uscate, pe nemestecate.
    Ați explicat clar, succint și corect ce se întâmplă pe frontul din Est. Felicitări!

  • Războiul stelelor

    Entuziasmat de titlul dat de Dvs in emisiune domnului Tuca acum aproape doua luni am încercat sa descopăr cu cunostiintele mele militare ce se paote ascunde aici și care sunt semnele care ne arată ca ne îndreptam într-acolo
    Citit cu creionul in mina discursul lui Putin ne da cuvintul cheie al problemei privind mobilizarea – specialiști
    Am sa explic pe larg asta in comentariul textului Dvs despre mobilizare pe care nu îl consider Maskirovca de data asta și care explica de ce Occidentul nu numai ca l-a luat in serios dar se și teme de el
    Putin se așteaptă sau știe ce miscari are sa facă Occidentul ulterior alipirii acelor teritoriii are sa fie și o bucata din Harkiv pina la cursul de apa pe care s-a stabilizat linia frontului la sud este de Izum
    Șirul lung de umilințe la care a fost supusa Rusia din 1991 și pina astăzi cind a trebuit sa lase din mina tari prietene și aliate cind a trebuit sa stringa din dinti la batjocura la care a fost supus Milosevici cind a asistat neputincioasa la spânzurarea lui Sadam sau la măcelărirea lui Gadafi este răzbunata azi de hacuirea Ucrainei din care își ia partea rusofona fără sa fi trimis o singura racheta in cea ungară poloneza sau românească a Ucrainei
    Rusia arată lumii întregi ca dacă vrea poate și ca este pregătită sa facă fata întregii lumi dacă este cazul
    Spre deosebire de Napoleon și Hitler care au ajuns la porțile Moskovei și atit rușii chiar au pus steagul sovietic pe Reichstag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *