Klaus Iohannis: Am decis să convoc mâine o ședință cu toți responsabilii guvernamentali implicați în gestionarea pandemiei, pentru instituirea unor măsuri clare, restrictive

Vlăduț. Jurnal de moțiune

Să-mi crape mie obrazul de rușine ce tăvăleală am luat azi, nene. Dar am supraviețuit, știam eu. Am stomac de politician. Rezist. Doamne, ce greață-mi e!
Cîțu și-a dat seama că nu știu să citesc bugete și vreau doar scandal. Hmmm… cum naiba, că doar am făcut la PR…Da, știu, mi-au zis consilierii că nu mi-a pronunțat numele. Dar nu sunt prost, e clar la cine se referea.

Cu diploma nu s-a terminat. Aici chiar nu înțeleg această obsesie. Toată lumea îi admiră pe ăia care zic că e mai important să ai școala vieții, nu o tonă de diplome. Acu s-au împiedicat de mine. Dacă nici eu nu am școala vieții… Ce înseamnă dubla măsură, ce ticăloșie! Lasă că iau premiul Academiei în curând. Și le închid gura.

Cu moțiunea: Ies eu și din asta. Au fost negocieri. Nu a zis nimeni Vlăduț-5 săptămâni. Am fost atent!
Totuși, nu sunt bine. Îmi arde ceva. Mă mistuie. Sigur m-a păcălit grav madam Valerie, la cursul rapid de mindfulness. Am tot meditat și mi-am impus să-mi accept gândurile, fără a judeca, dar sincer acum, urechea stângă e absolut de neconvins.

Cu stânga nu se poate vorbi.
PS. Sigur a insistat Cîțu să intre des la tv reclama aia la Vlad Cazino, în care zice unul care se crede deștept tare: “Vai de colții tăi, Vlăduț!” Eu nu am colți, fraiere. Deci nu mă sperii. Eu am ochelari.

Acest text este un pamflet!

(Text și foto: Ligia Enache)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog