Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Vocea de pe Facebook. Alegerile din America seamănă cu pandemia

De la începutul poveștii cu Covid-19 s-au luat măsuri nemaivăzute, carantinarea țărilor și s-au interzis autopsiile, ceea ce încalcă practica medicală și chiar și legile. Totul parcă la un semnal. Isteria presei a pus benzină pe foc, deformând prezentarea lucrurilor. Cenzura a intrat în practica zilelor.
În confruntarea electorală din SUA, a fost desemnat de media un câștigător, deși numărătoarea voturilor continuă, fapt fără precedent. Ba, o serie de șefi de state au început să-l felicite pe Biden, tot parcă la un semnal, ceea ce contravine regulilor diplomației, logicii relațiilor inter-statale. Isteria presei- la fel de prezentă. Sunt cenzurate vocile incomode.
Se încearcă să se substituie realității o falsă realitate, o „realitate” proclamată și programată.
Și pademia, și alegerile americanilor se prezintă ca simptome ale faptului că am devenit contemporani cu sfârșitul democrației.
(Sursa: Pagina Alexandru Petria)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *