Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Vocea de pe Facebook. Domnule Premier, încetați să-i mai jigniți pe bucureșteni!

Domnule Premier, incetati sa-i mai jigniti pe bucuresteni! Ceea ce ati facut azi, se numeste abuz de putere! Autostrada de Centură a Capitalei, de care nu v-a pasat nici ca premier, nici ca ministru al transporturilor, nici ca viceprimar, a devenit monedă de schimb a Guvernul PNL Orban pentru votul bucureștenilor!

După ce ati blocat sistematic Autostrada de Centură a Bucureștiului, așa cum a încercat să blocheze toate proiectele vitale ale Capitalei, Guvernul PNL si-a dat arama pe față: recunoaște că decide alocările din fonduri publice strict pe criterii politice.

Mai exact, banii se dau în funcție de carnetul de partid!

Interesele cetățenilor, așteptările bucureștenilor nu au niciun fel de importanță câtă vreme nu servesc scopului politic și electoral al Guvernului liberal și candidaților pe care îi susține.

Autostrada de Centură a Capitalei, proiect esențial pentru un trafic civilizat în București, a fost blocat, amânat și pus în așteptare până astăzi când, cu mare fast prim-ministrul și ministrul Transporturilor au anunțat deschiderea oficială a sectorului Sud, lotul 2.

Lipsit de orice scrupule și presat de interesele electorale ale aliaților, premierul Orban folosește acest proiect ca monedă de schimb pentru votul bucureștenilor și anunță că Autostrada 0 se va finaliza dacă va fi ales primar candidatul alianței.

Altfel spus, banii publici de la bugetul de stat sunt direcționați preferențial doar pentru a urma și susține interesele politice și electorale.

De ce A0 nu a fost până acum pe lista priorităților acestui Guvern? Ce se va întâmpla cu acest proiect dacă bucureștenii ”vor îndrăzni” să voteze altfel decât le cere domnul Orban? Va rămâne blocat în continuare?

Condamn cu fermitate atitudine imorală, periculoasă, care dovedește încă o dată lipsa de respect a Guvernului PNL Ludovic Orban față de resursele publice și față de oameni.

Încetați șantajul politic, domnule Orban!

Și, mai ales, încetați să jigniți inteligența cetățenilor, de care vă amintiți doar în preajma alegerilor!

(Sursa: Pagina Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Domnule Premier, încetați să-i mai jigniți pe bucureșteni!”

  • Toti parvenitii din Transilvania au distrus Bucurestiul, indreptind toti banii spre localitatile lor. Alegeti mai departe acesti mizarabili ca sa ajungeti in epoca de piatra! Nu-i vedeti ca n-au scupule si va batjocoresc? Si asta este greu?! Il vreti pe inventatorul usr, ala care se scobea in nas, la tv? E din Brasov si va face ce-au facut toti cei veniti din Transilvania! O sa ajunga orasul o ruina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *