Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Vocea de pe Facebook. Este de vină PeSeDeu`

Este de vină PeSeDeu`
Pentru că în august 2010, Băsescu spunea public SĂ NU MAI FACEM O #DRAMĂ CĂ PLEACĂ MEDICII DIN ȚARĂ?
Pentru că în martie 2011, prin H.G. 345, guvernul Boc a #ÎNCHIS 67 de spitale din toată țara?
Pentru că în noiembrie 2019, guvernul Orbán a TĂIAT #bugetul Ministerului Sănătății cu aproximativ 23% (după ce în guvernarea PSD 2016-2019, bugetul Ministerului Sănătății a fost unul ISTORIC, de 50 de miliarde lei)?

Pentru că tot în noiembrie 2019, Vasile Câțu spunea cu seninătate următoarele: ”Educaţia si sănătatea NU SUNT #PRIORITĂȚI! Prioritatea zero trebuie să fie SECTORUL PRIVAT.”?
Pentru că prioritatea lui Iohannis au fost DOAR #alegerile ANTICIPATE (deși știa că atât Comisia de la Venția, cât și Comisia Europeană, au spus FERM, în repetate rânduri, că NU poate fi modificată legislația electorală cu puțin timp înainte de alegeri, deoarece ”chiar în absența unei intenții de manipulare, modificările vor fi dictate de INTERESELE IMINENTE ale partidului politic”)?

Pentru că în FIȚUICA aceea absolut jenantă denumită ”program de guvernare” depusă la începutul lunii MARTIE (când OMS anunțase deja că epidemia de COVID-19 este oficial PANDEMIE) în Parlament, Guvernul Orbán a stabilit ca PRINCIPAL OBIECTIV ”organizarea și desfășurarea corectă a #ALEGERILOR politice programate în 2020”, iar PRIMA POLITICĂ SECTORIALĂ din program era JUSTIȚIA. SĂNĂTATEA era abia la punctul 12 din 16, tocmai la pagina 45?

Pentru că NU i-a interesat în niciun moment SĂNĂTATEA românilor, NU s-au gândit în niciun moment la adoptarea imediată a măsurilor absolut necesare pentru limitarea efectelor pandemiei de COVID-19?

Pentru că deși avea totuși reprezentarea concretă a problemelor care vor fi generate de pandemia de COVID-19, guvernul Orbán NU a luat la timp și în mod corespunzător măsurile necesare pentru PROTEJAREA medicilor și a populației?

Pentru că erau ocupați cu #PRIVATIZAREA sănătății – prin OUG 25/2020, adoptată în NOAPTEA zilei de 04.02.2020, FĂRĂ transparență, FĂRĂ dezbatere, FĂRĂ consultarea prealabilă a celor din sistemul medical, FĂRĂ studii de impact, FĂRĂ avizul Comisiei interministeriale pentru suport tehnic și FĂRĂ avizul Consiliului Legislativ (acesta din urmă fiind solicitat și obținut în data de 05.02.2020, DUPĂ ședința de guvern), au fost create condițiile de accesare nemijlocită, de către companii PRIVATE, a sumelor de bani alocate de la BUGETUL DE STAT pentru implementarea programelor naționale de sănătate?

Pentru că din cauza IRESPONSABILITĂȚII lor, medicii și personalul medical NU au nici astăzi echipamentele de protecție necesare (măști, mănuși, combinezoane) și NU sunt informați/instruiți corespunzător pentru gestionarea situației, fiind EXPUȘI și #NEPROTEJAȚI TOTAL?

Pentru că prin martie 2020 ”precautul” domn Iohannis, după ce a ieșit somnoros din palat și s-a ”interesat UN PIC de starea celor găsiți pozitiv”, ne spunea că trebuie ”să distrugem MITUL că acest virus este unul UCIGAȘ” și că autoritățile sunt ”PE FAZĂ”, iar medicilor atât de încercați le transmitea ”un gând bun și o încurajare”?

Pentru că au dat #tunuri financiare în vremea pandemiei?
Cine a atribuit DIRECT unui SRL înființat în 14.03.2019, având ca obiect de activitate ”comerțul cu amănuntul al produselor alimentare, băuturilor și produselor din tutun efectuat prin standuri, chioșcuri și piețe”, un contract având ca obiect livrarea a 1,750,000 măști de protecție, la un preț exorbitant de 56,000,000 lei?

Pentru că în urma unei acțiuni de control realizate la Ministerul Sănătății în perioada 02.06.2020 – 02.07.2020, vizând modul de gestiune a resurselor publice în perioada stării de urgență, Curtea de #Conturi a identificat abateri de la legalitate, fapte #PENALE, tunuri financiare (prețuri UMFLATE și de 12 ori la componentele izoletelor, produse predate ÎNAINTE de semnarea contractelor, echipamente predate ÎNAINTE de finalizarea procedurii de achiziție, măști cumpărate de la UNIFARM (la care Ministerul Sănătății este acționar UNIC) la SUPRAPREȚ?

Pentru că prin aprilie 2020 domnul Iohannis inaugura la mișto un centru de spitalizare pentru tratarea bolnavilor de COVID-19 din #CARTON (pereți din carton, noptiere din carton, etc.)?
Pentru că ”guvernul meu” a ”spart” 12 milioane de lei la Bacău, pentru realizarea unui spital COVID gonflabil, NEFUNCȚIONAL, pe care prefectul voia să îl vândă pe OLX?

Și exemplele pot continua…

PS: În ultima guvernare (2016-2019), PSD a realizat cele mai mari MAJORĂRI salariale din istorie pentru medici și asistenți medicali.
Exemple concrete: un medic primar care în 2016 câștiga 4.880 lei, în 2019 a încasat 15.175 lei; un medic specialist ATI care în 2016 câștiga 3.817 lei, în 2019 a încasat 12.156 lei; un medic chirurg, chirurgie generală, care în 2016 câștiga 2.823 lei, în 2019 a încasat 7.770 lei.
Tot în guvernarea 2016-2019, bugetul Ministerului Sănătății a fost unul ISTORIC, de 50 de miliarde lei.
Au fost construite de la ZERO și date în folosință 3 SPITALE NOI (în București, Craiova și Mioveni), a fost complet modernizată, reabilitată, extinsă și dotată cu echipamente medicale de ultimă generație Secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița Năsăud, au fost alocate 71 mil. lei pentru dotarea Spitalului Universitar de Urgență din București, au fost atrase investiții de peste 18 mil. lei pentru extinderea, reabilitarea, modernizarea și recompartimentarea UPU a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, etc.
#NUmanipulării
#NUmaimințiti

(Sursa: Pagina Cristian Winzer)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Este de vină PeSeDeu`”

  • adavarul nu e socant si nu face rating. In plus multimea de spalati pe creier cu „sa moara pesedeul si de moare mama” e consistenta si foarte vocala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *