Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Vocea de pe Facebook. Fritz îi cere lui Orban să-i retragă pe pesediști din prima linie

Apel către Ludovic Orban și Nicolae Robu din partea lui Dominic Fritz și Cristian Moș, candidații USR PLUS pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș:

„Dle Orban, dle Robu, dovediți că sunteți un partid care prețuiește cetățenii prin fapte, nu prin vorbe, și retrageți sprijinul penalilor și pesediștilor care candidează pentru PNL!

Ar fi un semn de respect pentru cei 40 000 de timișoreni și timișeni care au semnat inițiativa #farapenali, ca Ludovic Orban, șeful PNL să-i ceară lui Nicolae Robu să retragă de pe lista PNL pentru Consiliul Județean candidații cu condamnări penale. Mâine ar fi o zi perfectă pentru asta, pentru că Ludovic Orban vine la Timișoara.

Domnilor Ludovic Orban și Nicolae Robu, ați semnat și domniile voastre inițiativa #farapenali și este momentul să transmiteți cetățenilor României că semnăturile sunt un angajament real pentru o politică curată în România și nu încă un exercițiu de ipocrizie.

Vă cerem, de asemenea, dle Orban să-i solicitați lui Nicolae Robu, șeful PNL Timiș, să retragă candidaturile foștilor primari PSD care vor reprezenta PNL la alegerile din 27 septembrie.

Ca să nu ne spuneți că nu știți, vă informăm noi cine sunt aceștia: Claudiu Coman – primar Sânandrei, Gabriel Koller – primar Sacoșu Turcesc, Ioan Cesea – viceprimar Criciova, Vasile Boșoschi – viceprimar Remetea Mare, Iosif Minnich – viceprimar Sânandrei.

În privința candidatului Ioan Lihoni pentru primăria Bethausen, cum îi explicați președintelui Iohannis că acest soldat al lui Dragnea, care a spus despre președintele României că nu este din aceeași rasă, va reprezenta PNL în județul Timiș?

Președintele României a declarat, cât se poate de clar, că NU girează racolările de primari PSD. Ca să dovediți că nici dvs nu le girați și că veți respecta promisiunea pe care ați făcut-o că nu primiși PSD-iști, vă cerem să le retrageți candidatura din partea PNL!

Un partid care respectă cetățenii propune cei mai buni oameni pentru primării și consilii județene, integri și profesioniști, nu corupți, nu pe fidelii lui Liviu Dragnea, care era cât pe ce să deturneze România din drumul ei european.”

(Sursa: Pagina Dominic Fritz)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Fritz îi cere lui Orban să-i retragă pe pesediști din prima linie”

  • Astia nu s au prins ca PSD = Pnl = Fratie,si ca astia se cearta la televizor doar asa de ochii lumii,PSDistii cu PNL si iohanila,si ca totul e teatru.Trezirea !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *