Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Vocea de pe Facebook. Încasările privaților vor scădea, apoi salariile angajaților lor, iar încasările statului automat

5 milioane pensionari.
1,2 milioane angajați la stat.
4,5 milioane angajați la privat, dintre care 2 milioane pe…

Cristian Vasilcoiu joi, 21 ianuarie 21, 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Vocea de pe Facebook. Încasările privaților vor scădea, apoi salariile angajaților lor, iar încasările statului automat”

 • Buna ziua,
  Algoritmul e corect.
  Ceea ce lipseste din prezentare este faptul ca f multi angajati au un contract individual de munca semnat pe venitul minim pe economie/ alt venit si primesc suplimentar drepturi salariale , pentru care angajatorul nu plateste nicio taxa si niciun impozit.

 • Si atunci , sa luam bani de unde exista :
  impozitarea bancilor pe cifra de afaceri
  impozitarea multinationalelor pe cifra de afaceri
  marirea redeventelor pt exploatarea variilor zacaminte

 • Respect domnuleVasilcoiu,cretinul de popor român merită tot ce este mai rău de la acesti derbedei maoiști și eu voi rîde cu cea mai mare satisfacție de cee ce o să facă acești derbedei aduși la putere cu ajutorul aceluiași popor cretin și bineîțeles al japiței nazisto/cotroceniște,noapte bună popor cretino/idiot,îți meriți soarta pe care o vei avea de acum încolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *